Eiendom 1

NKF bygg og eiendom

Hvordan forvaltes bygningene?

Resultatene fra kartlegging innen kommunal eiendomsforvaltning er klare! NKF og KLP Skadeforsikring startet i vår en kartlegging av beste praksis innen eiendomsforvaltning i norske kommuner. Første ledd i kartleggingen ble utformet som en sjekkliste for egenvurdering, og resultatene fra denne er nå klare. Hvordan er det med rikets tilstand?

13. mai 2019
Svalbard Statsbygg

Statsbygg

Pilotprosjekt på Svalbard

Når Statsbygg skal oppgradere Sysselmannens beredskapssenter i Longyearbyen vil byggebransjen få ansvaret for å finne løsningene.

25. april 2019
pexels-photo-590022

Difi og NKF

Sett av ti minutter og hjelp oss å hjelpe deg!

Bruk ti minutter av din tid til å svare på en undersøkelse, og bli med på å påvirke morgendagens kurs og veiledning om bygg- og anleggsprosjekter.

24. april 2019
Byggherreforskriften header

14. juni, Tromsø

Kurs i Byggherreforskriften

Kurset vektlegger byggherres ansvar, og tar for seg både den praktiske og teoretiske delen av byggherreforskriftens intensjon og innhold. Det blir også Workshop med rikelig tid og rom for diskusjoner/drøftinger rundt de sentrale spørsmålene i forskriften.

23. april 2019
Britannia

NKF bygg og eiendom

Jobb smartere går i land på Britannia Hotell i Trondheim

- Det er viktig å møte kompetansebehovet i kommunene og bidra til faglig engasjement og utvikling, sier styreleder i NKF bygg og eiendom, Anne Aaker.

09. april 2019
Byggherreforskriften Illustrasjon

Kommunen som byggherre

Miljømessige krav og kompetanse

Begrepet miljø og teknikk omfatter mer enn forurensningsproblematikken, vannkvalitet og støy. Miljøbegrepet omfatter også arbeidsmiljøet – både for de som er ansatt i kommunen og de som kommunen engasjerer inn for ulike oppdrag.

08. april 2019
NKFmag 2019

NKF og Markedsmedia

Nytt NKF-magasin!

Vi gjentar suksessen fra 2018 med nytt magasin i samarbeid med Markedsmedia. Her kan du lese spennende saker fra hele kommune-Norge.

11. mars 2019
_DSC2718Nittedal

Miljø & Teknikk 2019, 5.-7. mars, Norges Varemesse, Lillestrøm

Nittedal best på eiendomsforvaltning 2019

Nittedal kommune er Norges beste på eiendomsforvaltning i 2019. Det er Norsk Kommunalteknisk Forening sammen med KLP skadeforsikring AS som står bak denne prisen som ble delt ut på Miljø & Teknikk 2019.

07. mars 2019
Per Stranger Thorsen_300x200

NKF bygg og eiendom

Kommunene bygger fremtids-Norge, og byggherreforskriften er snart revidert

Norske kommuner er samlet sett kanskje landet største byggherre. Kommunene bygger alt fra små omsorgsboliger til store administrasjonsbygg, veier og ikke minst alt som skjer innen VVA.  Derfor er det viktig at både store som små kommuner holder seg oppdatert med hensyn til endringene i forskriftsverket.

28. februar 2019
DiBK UA

DiBK

Hvilket byggverk er Norges beste?

Juryen til Statens pris for byggkvalitet er på jakt etter Norges beste byggverk. Har din kommune aktuelle kandidater? Fristen for å sende inn forslag er 15. mars.

28. februar 2019