NKFmag 2019

NKF og Markedsmedia

Nytt NKF-magasin!

Vi gjentar suksessen fra 2018 med nytt magasin i samarbeid med Markedsmedia. Her kan du lese spennende saker fra hele kommune-Norge.

11. mars 2019
_DSC2718Nittedal

Miljø & Teknikk 2019, 5.-7. mars, Norges Varemesse, Lillestrøm

Nittedal best på eiendomsforvaltning 2019

Nittedal kommune er Norges beste på eiendomsforvaltning i 2019. Det er Norsk Kommunalteknisk Forening sammen med KLP skadeforsikring AS som står bak denne prisen som ble delt ut på Miljø & Teknikk 2019.

07. mars 2019
Per Stranger Thorsen_300x200

NKF bygg og eiendom

Kommunene bygger fremtids-Norge, og byggherreforskriften er snart revidert

Norske kommuner er samlet sett kanskje landet største byggherre. Kommunene bygger alt fra små omsorgsboliger til store administrasjonsbygg, veier og ikke minst alt som skjer innen VVA.  Derfor er det viktig at både store som små kommuner holder seg oppdatert med hensyn til endringene i forskriftsverket.

28. februar 2019
DiBK UA

DiBK

Hvilket byggverk er Norges beste?

Juryen til Statens pris for byggkvalitet er på jakt etter Norges beste byggverk. Har din kommune aktuelle kandidater? Fristen for å sende inn forslag er 15. mars.

28. februar 2019
Illustrasjon EKA

27. mars, Bergen

Utvalgte emner i totalentreprise NS 8407

Kurset behandler noen av de sentrale utfordringene ved totalentrepriser, fra kontraktsinngåelse til siste reklamasjonsfrist er ute.

20. februar 2019
Soetorp

Brannvernforeningen

Brannvern lønner seg!

-Vi tar ofte for gitt at brannsikkerheten er i orden i bygg. Kan vi stole på det, når det er så mange ulike parter og påvirkningsfaktorer involvert? Hvem definere hva som er tilstrekkelig brannsikkert? Spør administrerende direktør Rolf Søtorp i Norsk brannvernforening.

18. februar 2019
Difi logo 2018 2

Difi

Best Value Procurement (BVP) seminar

Best Value Procurement (BVP) er en metode for innkjøp og oppdragsstyring som ennå er fersk i Norge. På seminaret får du høre om erfaringene fra pilotene og deres leverandører. Så langt er 16 BVP-kontrakter inngått, tre konkurranser pågår og flere er underveis i Difis pilotprogram.

14. februar 2019
Difi logo 2018 2

Difi

Frogn, Rælingen og Statsbygg lyser ut nye BVP-prosjekter

Best value procurement (BVP) er en metode for prosjektstyring og innkjøp som vektlegger leverandørens kompetanse og prestasjon. Difi koordinerer et pilotprosjekt for utprøving av denne metoden i Norge. Stavanger kommune er i gang med sin andre BVP-konkurranse; Tverlandet skole, samt planlegging av to nye brannstasjoner med BVP.

14. februar 2019
NKF BE Lysebu

NKF bygg og eiendom

- Det er viktig for foreningen at vi får innspill og tilbakemeldinger fra medlemmene våre

Tirsdag og onsdag denne uken var styret og nettverkssekretærene i NKF bygg og eiendom samlet i Oslo. På agendaen sto blant annet nettverksundersøkelsen som fagforumet gjennomførte i januar.

30. januar 2019
Haslan 3

Bygg og eiendom

Lager verdens smarteste skolebygg

I løpet av 2019 skal Halsan skole spekkes med følere og målere. Målet er å lage verdens smarteste skolebygg der bygget selv skal lære av brukerne.

30. januar 2019