NKF bygg og eiendom

Bærum bidrar i SN/K 360 OPS-kontrakter for bygg

SN/K 360 OPS-kontrakter for bygg

Komiteen ble opprettet av Standard Norges sektorstyre for bygg, anlegg og eiendom 11. september 2014. Komiteen starter sitt arbeid nå i Mai 2015.

Bakgrunnen for opprettelsen av komiteen var konklusjonene i en sluttrapport utarbeidet av komité SN/K 534 Nye juridiske samarbeidsformer, hvis oppgave var å gi innspill om behovet for nye kontraktsstandarder, eller revisjon av eksisterende, som følge av nye samarbeidsformer (herunder OPS-kontrakter).
 
Komiteens arbeid vil kunne bidra til økt kunnskap om OPS-kontrakter, og bygge-, anleggs, og eiendomsnæringen vil trolig ha stor nytte av at kontraktselementene i OPS-kontraktene standardiseres.

Hilde Rustad, prosjektansvarlig Bærum kommune, Eiendom Utbygging er NKFs representant i den nyopprettede komiteen. Rustad har 25 års erfaring fra byggeprosjekter. 11 år i Statsbygg, og de siste 14 årene i Bærum kommune. Rustad er prosjektansvarlig for OPS-prosjektet Rykkin skole avd Berger.

Komiteens deltakere får en unik mulighet til å påvirke utviklingen av arbeidet, og NKF er svært tilfreds med at Bærum vil bidra i dette arbeidet.

Bidra med dine innspill:
Dersom du ønsker å komme med innspill til komiteens arbeide kan disse sendes til Hilde Rustad på e-post HER