Color

Innkjøp fra A - Å - Desemberkonferansen 2017

Bli kommunens tryggeste på innkjøp

NKF ønsker å gjøre deg trygg og sikker i din forvaltning av felleskapets midler. Gjør de beste innkjøpene etter å ha gjennomført vårt A-Å-kurs.

Innkjøp fra A - Å

Alternativt tilbud, Anbud, Anbudskonkurranse, Anskaffelse, Anskaffelsesdokumentene, Anskaffelsesprosess, Anskaffelsesprosedyrer, Anskaffelsesprotokoll, Anskaffelsesstrategi, Avrop, Begrenset anbudskonkurranse, Begrenset tilbudskonkurranse, Berørte leverandører, Bestilling

Begynner du å bli svett?  Har du kontroll på alle disse ordene? Vet du kanskje hva noen av dem betyr, men ikke alle?  Som ansatt i kommunen er det gjerne du som forvalter felleskapets penger. Hvordan kan du få stålkontroll på innkjøpene som gjennomføres? Hvordan kan du føle deg trygg på at handelen som er gjennomført er gjort til punkt og prikke og kommunen har landet på den beste løsningen?

Uavhengig av hvilket fagområde du tilhører, uavhengig av hvor store innkjøp du driver med mener vi alle har nytte av å delta på vårt seminar Desemberkonferansen. Vi ønsker at du skal være trygg i dine avgjørelser, og har derfor lagt til rette for et grunnleggende kurs i innkjøp.  Her kan du velge deg de bolkene du trenger oppdatering på og gjerne kombinere det med annen faglig input. Se vårt program og meld deg på i dagNy påmeldingsfrist 10. November.

Sparer opptill 90 millioner på kulepenner og toalettpapir

For første gang skal store deler av staten handle inn standardprodukter som én kunde. Den første felles innkjøpsavtalen alene gjør at staten vil kunne spare rundt 90 millioner kroner hvert år – bare på forbruksmateriell som kontorrekvisita og renholdsprodukter.

Statens innkjøpssenter i Difi har nå gjennomført den første konkurransen om felles innkjøp. I dag har Difi meddelt tre leverandører at de vant konkurransen om å levere forbruksmateriell til 190 statlige virksomheter. Den årlige verdien av avtalen er estimert til mellom 350 og 500 millioner kroner. Les hele artikkelen her: Statlig fellesinnkjøp

Kanskje du kan samarbeide med dine nabokommuner?  Større innkjøp gir som kjent lavere priser.