Soetorp

Brannvernforeningen

Brannvern lønner seg!

-Vi tar ofte for gitt at brannsikkerheten er i orden i bygg. Kan vi stole på det, når det er så mange ulike parter og påvirkningsfaktorer involvert? Hvem definere hva som er tilstrekkelig brannsikkert? Spør administrerende direktør Rolf Søtorp i Norsk brannvernforening.

Soetorp
Administrerende direktør, Rolf Søtorp i Norsk brannvernforening.

Han vil selv forsøke å gi noen svar under Brannvernkonferansen 2019. Foreningen presenterer dessuten en byggeier under tittelen «Fra bakpå til frempå – en suksesshistorie». Et av Norges største eiendomsselskaper kan dessuten forsikre oss om at det er fullt mulig å drive god brannforebygging i lønnsomme bygg.   

Årets brannvernkonferanse arrangeres på Quality Airport Hotel Gardermoen 6. og 7. mai. Systematisk sikkerhetsarbeid, gjeldende regelverk, hvordan økt miljøsatsing i bygg påvirker brannsikkerheten, ansvar og rolleforståelse er noen av temaene på konferansen.

Innledningsforedraget stiller spørsmål omkring hvem som bestemmer brannsikkerheten i Norge og Norsk brannvernforening har intervjuet en rekke aktører i jakt på svar.

Eldre bygg skal oppgraderes, men hvor går grensene og hvilke vurderinger må gjøres? Systematisk sikkerhetsarbeid er på manges lepper, men hvordan gå fra ord til handling? Dette er andre sentrale spørsmål som vil bli besvart. Vi får også vite hva man kan forvente når man bestiller en tilstandsrapport. 

-Vi har fått med oss svært faglig dyktige foredragsholdere. Og jeg er overbevist om at alle som deltar, enten de drifter, fører tilsyn med, forvalter eller eier bygg, kan høste kunnskap som vil gi gevinst i kroner og øre, poengterer Søtorp.

Les mer om programmet her.

Andre saker: