Vegjus1

VEGJUS.NO

Har du registrert deg som bruker?

NKF veg og trafikk har sammen med Vegforum for byer og tettsteder utviklet en verktøykasse for deg som jobber med kommunal veg

Vegjus1
VEGJUS.NO - en verktøykasse for deg

VEGJUS.NO er et nettsted som gir tilgang til rettskilder, sentrale juridiske spørsmål med utdyping til bruk i saksbehandlingen innen veg og samferdselsområdene i kommunen.

VEGJUS.NO er ment som et hjelpemiddel i saksbehandlingen basert på erfaringer og praksis fra de kommunene som er bidrar. Den enkelte kommune står ansvarlig for det svar som blir gitt til innbyggerne. 

Nettstedet gir gjennom en tematisk oppbygging tilgang til regelverk og gode eksempler på saksbehandling. Du finner eksempler på brevmaler og informasjonsfoldere.

Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål gjennom å lete på nettsiden, kan du sende inn et spørsmål. Spørsmålet vil bli sendt ut til en ressursgruppe som bidrar til å gi svar så fort som mulig. Spørsmål og svar publiseres og danner grunnlag for nye tema tema på nettsiden. På denne måten vil VEGJUS.NO fortløpende bli utviklet til å omfatte så mange tema som mulig innen vegforvaltningen.

Vegforum for byer og tettsteder (VBT) og NKF Vei og trafikk har gått sammen om å utvikle VEGJUS.NO og styringsgruppen består av representanter fra de to foreningene.

Ressursgruppen skal bidra til å finne svar på spørsmål som sendes til VEGJUS.NO. Gruppen består av jurister fra medlemskommuner. Dagens medlemmer er:

Ann Janette Hansen - Moss kommmune 
Iren Meli Lundby - Asker kommune 
Lasse Henriksen - Horten kommune 
Nikolai Hansen - Værøy kommune 
Anne Borgedahl - Gran kommune 
Renate Eliassen - Malvik kommune 
Monica Bing Eide - Oppegård kommune 
Christina Steffensen, Hareid kommune
Johan Storm Bull, Stavanger kommune
Trygve Petter Nilsen, Stavanger kommune
Knut Aanerud, juridisk rådgiver, TURAO as
Andreas Birkeland - NKF adm.
Turid Åsen - VBT, NKF VEGJUS.NO

Vegjus
Registrer deg i vårt online registreringsskjema

Registrer deg som bruker i dag

Du registrerer deg enkelt via vårt online registreringsskjema med din kommunale e-post adresse. For å verifisere at du skal få tilgang gjennomfører vi en manuell sjekk - Så dersom du ikke får tilsendt bekreftelse med en gang - frykt ikke - det er like rundt hjørnet. 

VEGJUS.NO-konferansen 2019

For tredje året på rad inviterer vil til VEGJUS.NO-konferanse i Oslo. Programmet er under bearbeiding men vi har lagt ut litt smakebiter samt mulighet for påmelding allerede nå. Konferansen finner sted på Radisson Blu Scandinavia og du kan lese mer om den her

Vegjuskonferansen.png