Til hovedinnhold

KS Hjemmeside

Nyheter

Foto: Mostphotos/Frugan

God påske!

KS ønsker alle en riktig god påske. I KS-podkasten «Der livet leves» kan du høre om mange spennende tema enten du er på skitur, sitter foran peisen eller er på tur i skogen. Finn din episode her.

Foto: Skjermbilde

KS-podkast: Kunstig intelligens i skolen

Påskeepisoden av «Der livet leves» tilbyr et dypdykk i temaet kunstig intelligens i skolen – live fra et seminar KS arrangerte sammen med Oslo kommune nylig.

Foto: Lillin Knudtzon, KS

Søknadsfrist for Samplan 2024/2025

Samplan er et etter- og videreutdanningskurs rettet mot ansatte med utviklings- og planleggingsoppgaver. Søknadsfristen for 2024/2025 er 15. mai. Du finner mer informasjon og søknadsskjema her.

Foto: Tormod Ugelstad

PRESSEMELDINGER

Hverdagsveiene blir nok en gang nedprioritert

- Vi er skuffet over regjeringen som sier de vil ta vare på det vi har, men som likevel ikke satser på fylkesveiene i ny Nasjonal transportplan (NTP), sier styreleder i KS, Gunn Marit Helgesen.

Foto: Shutterstock

Webinar om Nasjonal transportplan 2025-2036

Velkommen til webinar om Nasjonal transportplan (NTP) onsdag 10. april. I samarbeid med Samferdselsdepartementet vil KS se nærmere på hva stortingsmeldingen betyr for kommunesektoren.

Foto: Dag Tynes

eKommune 2024: Menneske og teknologi

Meld deg på eKommune 2024 nå! Hvordan vil teknologien som del av løsningen på de store samfunnsutfordringene påvirke mennesker og samspillet mellom oss? På eKommune-konferansen 17.-19. april får du svar.

Hør siste KS-podkast "Der livet leves" her

Les mer om podkastene fra KS her

Nyttige lenker

KURS OG KONFERANSER

FLERE KURS OG KONFERANSER