NKF byggesak

Møtedag for reetablering av byggesaksnettverket i Akershus/Buskerud 1. desember 2014 i Øvre Eiker kommune i Hokksund

Rekordoppslutning på møtet for reeatblering av byggesaksnettverk i Akershus/Buskerud.

Kjersti Larsstuen, fra NKF, ønsket velkommen til møtet og takket Anette Grasbekk, Øvre Eiker kommune, for initiativet til å reetablere nettverksgruppa. Det deltok 44 byggesaksbehandlere/ledere på nettverksmøtet, noe som var svært bra.

Morten Lauvbu, som er konstituert rådmann i Øvre Eiker ønsket velkommen til Øvre Eiker kommune. Han ga en orientering om kommunen og ga uttrykk for at det er positivt at nettverket på byggesak kommer i gang igjen.

Rose Byrkjeland fra DiBK orienterte om regelendringen som er på gang. Frode Jørgensen fra Sandvika advokatkontor ga en smakebit på hvordan kommunenes byggesaksbehandling oppleves fra den andre siden.  Bjørg Langnes som er engasjert som nettverkssekretær i NKF byggesak orienterte om temastoff og intranettet til nettverksgruppene.

Kjersti Larsstuen orienterte om den nye nettverksmodellen og litt om historien til nettverksgruppene.

Møtet ble meget vellykket og kommunene var svært positive til at nettverksgruppen kom i drift igjen.  Det ble bestemt at Lier kommune tar på seg ansvaret for neste møte som blir 2. mars 2015.

Anette Grasbekk i Øvre Eiker ble valgt til kontaktperson for nettverksgruppen.

Vil du delta eller være med i en nettverksgruppe innenfor byggesaksområdet? Kontakt Kjersti Larsstuen i NKF. Kjersti.larsstuen@kommunalteknikk.no

Med vennlig hilsen
Kjersti U Larsstuen
rådgiver NKF