Norgeskart nettverk NKF

NKF byggesak og NKF plan og miljø

Ønsker flere nettverkssekretærer fra 2018

- Vi har opplevd vekst i nettverksgruppene våre, og ønsker gjerne nye flinke nettverkssekretærer innen både byggesak og plan, sier rådgiver i Norsk Kommunalteknisk Forening Kjersti Larsstuen.

Kjersti_Larsstuen1_450x300
Kjersti Larsstuen, rådgiver, NKF

I dag har Norsk Kommunalteknisk Forening ca 300 kommuner som deltar i nettverk for byggesak og 15 kommuner på plan. Larsstuen sier at det trengs enda flere nettverkssekretærer for å holde tritt med utviklingen.

- Det er stadig nye forespørseler på oppstart av nettverk. Derfor håper vi å få på plass flere flinke sekretærer til 2018, sier rådgiveren til kommunalteknikk.no.

 - Har du gode kunnskaper om plan- og bygningsloven med forskrifter? Har du erfaring som byggesaksbehandler, eller har du jobbet med arealplanlegging? Da er det godt mulig at du er den vi ønsker oss i rollen som nettverkssekretær! Kvinne eller mann? Ung, passe ung eller rutinert? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

NKF ønsker gjerne kontakt med interesserte og Kjersti Larsstuen kan nås på 91 37 84 42 eller kjersti.larsstuen@kommunalteknikk.no.