SARPS 1

NKF veg og trafikk - Kommunevegdagene 2017

Rabatt ved flere deltakere fra samme kommune

Årets høydepunkt for deg som jobber med kommunal veg nærmer seg. I år blir det større enn noensinne! 

Hva kan du forvente deg av årets konferanse?

I år blir Kommunevegdagene større enn noensinne. I tillegg til det tradisjonelle seminaret blir det i år en egen praktisk rettet sesjon hvor det blir demonstrasjoner og praktisk rettet foredrag som blant annet tar for seg temaene asfaltlapping og ugressbekjempelse! 

Du kan hoppe og sprette mellom sesjonene slik du selv ønsker - på den måten får du alltid med deg noe du har nytte og glede av. 

I tillegg til den tradisjonelle utstillingen inne vil det bli en minimesse utendørs hvor leverandører vil vise frem utstyr. Det starter som vanlig med et ”bli-kjent-treff” denne gang til sjøs hvor ferske reker, kald drikke og live musikk med bandet ”Happy Hours” står på plakaten.  Den første konferansedagen blir felles for alle før vi dag 2 deler opp i praktisk og ”teoretisk” sesjon – noe for enhver smak! 

Fullstendig program er nå under utarbeidelse og vil bli lansert i midten av Mars.
Vi slipper flere nyheter fortløpende men sikre deg din plass allerede i dag; de 50 første deltakerne som melder seg på vil få en raskt-ute-gave ved ankomst. 

Alle vil vi ha med

Vi håper i år å samle flere enn noen gang. Vi gir derfor rabatter for flere deltakere fra samme kommune. Fra og med 3. Deltaker blir det rabatt og ønsker dere å sende flere enn 5 ta kontakt så skreddersyr vi et spesialtilbud du i kommuneveg-sammenheng ikke har sett maken til.

Rabatten gis ved fakturering - Dere kan derfor trygt melde dere på en og en fortløpende. 

Hvorfor ikke legg årets avdelingstur til Sarpsborg og Kommunevegdagene? Du får da det faglige innholdet du trenger, og ikke minst er det en fin måte å treffe kolleger fra andre kommuner som jobber med det samme som deg.  Ta med deg alle som jobber med kommunal veg i din kommune og vi lager et opplegg som passer dere. Vi kan også ordne grupperom etc. Slik at dere kan gjennomføre interne samlinger under dagene.

I tillegg så er det Badeland på hotellet så her er det bare å pakke speedoen og sette kursen mot Østfold. 

Mer informasjon

 

Klikk på bildet under for å komme til arrangementets nettside. Her finner du all informasjon du trenger. Hvis ikke finner du min kontaktinformasjon nederst på siden. 

Questions_300x200.jpeg

Hjertelig velkommen skal du være. 

Ring meg gjerne på telefon 997 79 773 eller send en e-post dersom du har spørsmål.

Med vennlig hilsen
Andreas Birkeland
Rådgiver
NKF veg og trafikk