Jobb Smartere 2022 / 27.-28. oktober

– Årets mest matnyttige eiendomskonferanse

Årets happening for drift, eiendom og renhold går av stabelen i Trondheim litt senere i høst. I den fobindelse har vi tatt en prat med Per-Tore Støen. Han er direktør i Trondheim eiendom og sentral i programkomiteen som har satt sammen konferansen.

Per-Tore Støen er direktør i Trondheim eiendom. Foto: Øyvind Blomstereng
Per-Tore Støen er direktør i Trondheim eiendom. Foto: Øyvind Blomstereng

Trondheim eiendom har lenge ligget foran i arbeidet med drift, vedlikehold og renhold og ledes av Per-Tore Støen. Vi tok en prat med Per-Tore i forkant av konferansen for å få svar på Forventninger til konferansen og utfordringer i eiendomsfaget.

Hvorfor skal man delta på Jobb Smartere?

– Fordi dette er årets mest matnyttige eiendomskonferanse innenfor kommunal virksomhet. Du vil garantert få styrket ditt nettverk og treffe kollegaer som er opptatt av de samme utfordringene som du selv har. Hvorfor finne opp alt kruttet på nytt istedenfor å dele og lære av andre kommuner. Dette blir det gode muligheter til å gjøre i løpet av dagene i Trondheim.

Hva ser du som de største utfordringene innen drift og forvalting i årene som kommer?

– Kommune-Norge må bli ennå flinkere til å ha et bevisst forhold til bærekraftsbegrepet. Det vil bli større fokus på bærekraftig FDV i årene som kommer. Som store eiendomsbesittere må kommunene vise vei og sette tydelige krav til egen virksomhet og til bransjen forøvrig. Flotte ord og strategier må omsettes til konkrete tiltak.

Hvem ser du frem til å treffe på konferansen?

– Jeg gleder meg til å treffe både nye og gamle bekjentskaper innenfor eiendomsbransjen. I tillegg skal det bli spennende å se om det dukker opp leverandører med nye innovative og fremtidsrettede løsninger. Jeg er også helt sikker på at dyktige foredragsholdere med Eirik Normann Hansen i front, vil begeistre og motivere oss alle med sine spennende tanker om fremtiden.