Rune Aale-Hansen går 1. september av som administrerende direktør i NKF for å ta fatt på nye utfordringer i Regnskap Norge. Foto: Alex Asensi

Rune Aale-Hansen går 31. august av som administrerende direktør i NKF for å ta fatt på nye utfordringer i Regnskap Norge. Foto: Alex Asensi

Norsk Kommunalteknisk Forening

– Gleder meg til å følge utviklingen videre

Administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening, Rune Aale-Hansen, har takket ja til nye utfordringer i Regnskap Norge. – Det var et vanskelig valg å forlate NKF. 

Rune Aale-Hansen har vært adm. dir. i Norsk Kommuanlteknisk Forening de siste to årene. – Jeg hadde egentlig ikke tenkt på noe jobbytte, men etter at Regnskap Norge kom på banen, så ble det vanskelig å si nei. Aale-Hansen er utdannet siviløkonom og får med overgangen til Regnskap Norge anledning til å dyrke sine interesser i enda større grad.

– Det er rett og slett vanskelig å si nei, når en så spennende mulighet dukker opp, sier direktøren og forklarer at å gi seg som direktør i NKF var en vanskelig avgjørelse: – Jobben som direktør i NKF er en utrolig spennende og utfordrende. Jeg har gjennom de siste to årene lært mye om, og kommet i kontakt med, hele kommunalteknisk sektor, og merket meg at det er utrolig mange flinke folk ute i kommune-Norge.

– NKF er en spennende organisasjon med fremoverlente tillitsvalgte og godt driv, så jeg gleder meg til å følge utviklingen i NKF videre, avslutter den avtroppende direktøren.

Aale-Hansen står i stillingen sin frem til 31. august, og rektuttering av ny administrerende direktør er allerede i gang.