JS19 Marius

NKF bygg og eiendom

Innovasjon: Den nye byggdrifteren

- Som bransje brukte vi 30 år på å få på plass en standardisering av det trådbundne. Skal vi bruke 30 nye på å standardisere det skybaserte?

JS19 Marius
Marius Bremseth, daglig leder, IWMAC Norway

Marius Bremseth mener at man må tenke sammenheng for å få til gode og smarte integrasjoner i bygg. Han er, som daglig leder i IWMAC Norway, opptatt av at vi må jobbe med å kontrollere og kommunisere med mange protokoller, både lokalt på byggene og via skybaserte systemer.

- Det betyr at vi ved hjelp av enkle og rimelige løsninger kan gjøre alle dagens bygg langt smartere. Du slipper å investere mye penger i et gammelt bygg, når det eksisterende utstyret kan tas med inn i fremtiden.

Bremseth kommer til Jobb Smartere for å snakke om innovasjon i bygningsdrift på parallellen for FDV. I tillegg til FDV blir det faglig opplegg innen renhold og byggeprosjekt.

Med blikket festet på horisonten

- Hvordan skal vi møte endringene som kommer og sikre den gode utviklingen vi ønsker? Hvordan skal vi levere kvalitet og møte FNs bærekraftsmål samtidig? Dette er noen av problemstillingene vi løfter på årets Jobb Smartere. NKF bygg og eiendom er landets ledende nettverk innen offentlig bygg- og eiendomsforvaltning. På Jobb smartere møtes ledere med felles mål og utfordringer innen drift, renhold og byggeprosjekt.
- Dette er en spennende og fremtidsrettet møteplass for alle som jobber med eiendom, innkjøp, forvaltning og renhold, sier rådgiver i Norsk Kommunalteknisk Forening, Elisabeth Leikanger.

Det er nå 200 påmeldte, og vi gleder oss til spennende dager i Trondheim. Det er fortsatt mulig å sikre seg plass på konferansen.

JS19MDP.jpg