Eirik Normann Hansen, Teknologioptimist

Eirik Normann Hansen, Teknologioptimist

NKF bygg og eiendom

Årets Jobb smartere ledes av en teknologioptimist: Fremtiden er fantastisk!

Hvordan kan vi skape et mer bærekraftig samfunn gjennom å utnytte mulighetene på riktig måte? Nå handler det om å ta de rette valgene, men hva må vi kunne, hvilken kunnskap må vi tilegne oss?

Jobb smartere  er årets største og viktigste møteplass for landets ledere innen offentlig bygg- og eiendomsforvaltning. Jobb smartere 2022 er lagt til Trondheim, 27. – 28. oktober. Hvordan jobbe smart med eiendom i samspill mellom drift og renhold, vedlikehold og utbygging. Finnes en optimal organisering, eller skal vi fortsette å jobbe på 300 ulike vis? 

Eiendom må også bidra til at kommunene skal nå FNs bærekraftmål, slik det også fremholdes i NKFs nylig vedtatte strategi, men hvilket forhold har kommunene til bærekraftmålene? Hvordan balansere på skjæringspunktet mellom politikk og eiendom? Hvordan få større innflytelse? Hvordan rekruttere ungdommen til kommunene? 

Sporbarhet og dokumentasjon av byggets egenskaper er helt nødvendig for en bærekraftig næring, men hvordan forholder vi oss til eierskap til data, og hva er godt nok når vi både skal levere kvalitet og møte FNs bærekraftmål samtidig?

Tverrfaglig samarbeid er avgjørende for å lykkes, og derfor er det så viktig å komme sammen og drøfte hvordan vi kan spille på lag og gjøre hverandre gode: Fra GOOD til GREAT!  

Årets konferansier er teknologioptimist

Den som skal binde det hele sammen på årets konferanse er en ekte og oppriktig teknologioptimist, som holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter.

Eirik Normann Hansen har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer. Vi har selvsagt utfordret ham på hva dette vil bety for kommune-Norge, og gleder oss til at han skal lose oss gjennom to matnyttige og inspirerende konferansedager. Ikke minst er vi spent på om han kan gi oss et svar.

Nå handler det om å ta de rette valgene for å skape en mer fantastisk fremtid!

Aldri før har vi hatt så mange muligheter som det vi har nå på grunn av teknologi og digitalisering, og nå handler det om å gjøre de rette valgene for å skape en mer fantastisk fremtid enn det vi har klart skap frem til nå. Men hva må vi kunne, hvilken kunnskap må vi tilegne oss?

Det og mye mer skal vi se på sammen. Hva har fremtiden å tilby? Digitalisering, automatisering, robotisering, kunstig intelligens, prediksjon og dataanalyse handler om muligheter. Hvordan kan vi skape et mer bærekraftig samfunn gjennom å utnytte mulighetene på riktig måte. 

Lederens jobb er fortsatt og lede, men det blir også viktigere å legge til rette for nyskapning, innovasjon og endring. Dette krever kompetanse både hos leder og blant våre medarbeidere. Samfunnet rundt oss krever mer og mer av oss, og vår jobb er å levere til våre innbyggere!!

Fremtiden er fantastisk!!

Konferansen åpner snart for påmelding

Det er allerede stor interesse for årets konferanse, og det blir mulighet til å sikre seg plass allerede før sommeren, for både deltagere og leverandørutstillere. Følg med!