NKF bygg og eiendom

Dette er fremtiden

Når høstens samling for fremtidens prosjekt, drift og renhold braker løs 23.-24. september er det lagt til rette for at du kan delta, der du er. – Det positive med denne formen er at mange kan delta, noe som gir grunnlag for gode, faglige diskusjoner i etterkant, sier Rigmor Helene Hansen i Undervisningsbygg Oslo KF.

Det siste halvåret har gitt store utfordringer, men samtidig også bidratt til kraftig temposkifte innen digitalisering. – Fra NKF sin side erfarer vi hvordan det som tidligere var rene fysiske møteplasser, nå gjennomføres digitalt – ofte med langt flere deltakere enn normalt. Kommunalteknikerne er bosatt og jobber over hele landet. Ofte har man verken tid eller råd til å reise mange mil og timer for å delta på faglig interessante kurs og konferanser. Når det gjennomføres på nett, derimot, er deltakelsen bare et klikk unna, sier adm. dir. I NKF, Rune Aale-Hansen.

Årets konferanse har et rikholdig program med aktuelle temaer for prosjekt- og renholdsledere, eiendomssjefer, forvaltere og innkjøpere. Jobb smartere 2020 - Bedre rustet for fremtiden er et av årets høydepunkt i NKF bygg og eiendom, og Aale-Hansen gleder seg til å møte hele kommune-Norge, både fysisk og virtuelt.

Rigmor H
Adm. dir. i Undervisningsbygg, Rigmor Helene Hansen. Foto: Undervisningsbygg

Kilde til gode faglige diskusjoner

Allerede har Kristiansand meldt at de legger opp til å delta fra egne lokaler på Sørlandet. Nå følger også Undervisningsbygg etter.

– I Undervisningsbygg setter vi opp et internt, digitalt arrangement hvor alle som ønsker kan delta. Antall påmeldte har allerede passert 40, sier Rigmor Helene Hansen, adm. dir. I Undervisningsbygg Oslo KF.

– Konferansen inneholder mange spennende tema som vi jobber med i det daglige, og vi ser fram til faglig påfyll, nye tanker og ideer. I tillegg er det et inspirerende avbrekk på hjemmekontoret og litt kontakt med omverden. Det positive med denne formen er at mange kan delta, noe som gir grunnlag for gode, faglige diskusjoner i etterkant. Vi tror konferansen vil gi oss ny inspirasjon og kunnskap, sier Hansen, som gleder seg til konferansen.

Rune profil
Adm. dir. i NKF, Rune Aale-Hansen. Foto: Alex Asensi.

Effektivt og økonomisk

De siste månedene har nettmøter blitt en helt naturlig del av hverdagen til de aller fleste av oss. – Det handler om struktur, forberedelse og god gjennomføring. Når alt skjer digitalt kreves litt mer møtedisiplin. Dermed blir gjennomføringen også mer effektiv. Selv om et digitalt møte ikke kan erstatte fysiske møter fullt ut , er de store digitale konferansene til tider bedre enn de fysiske. Og når vi samtidig sørger for kvalitet som en god TV-produksjon med mulighet til «å sette over til studio» i kommuner rundt om i landet, vil vi kunne oppnå at dette tilbudet når ut til adskillig flere enn en fysisk konferanse. Og til en brøkdel av prisen – når du slipper reise- og hotellkostnader, sier NKF-direktøren.

– Dette har du kort og godt ikke råd til å gå glipp av. Verken faglig eller økonomisk. Velkommen skal du være, avslutter Aale-Hansen.

JS2020 annonse klikk her.jpg