DIKT-konferansen / 7.-8. desember

Digitalisering av Kommunaltekniske Tjenester

Når du er medlem i NKF skal du få mye for medlemskapet ditt. Vår felles visjon er kunnskapsdeling for et bedre samfunn, og det gjør vi nå i økt grad ved å dele kunnskap gjennom verktøy du bruker i hverdagen.  Nå kan du bestille dine verktøy IK-bygg og Prosjekthjelper fra NKF. I tillegg har vi lansert konferansen om digitalisering av de kommunaltekniske tjenestene.

IK-bygg ble født for over 10 år siden. Et verktøy for å ha samme sjekklister for interkontroll av byggene, uavhengig av hvilken kommune du er. Som all god programvare har det utviklet seg over tid og mange ønsker har kommet til.

På et tidspunkt ble det integrert som en del av LAFT, og dermed ikke tilgjengelig for alle dere andre som bruker andre systemer, f.eks FAMAC, Facilit m.fl.

Nå har vi gjort noe med det. Nå har vi koblet IK-bygg vekk fra LAFT, funnet en ny utviklingspartner som sikrer at alle leverandører har lyst å integrere sine systemer til IK Bygg. Det du må gjøre er å bestille en slik integrasjon. Så vil årets IK bygg-konferanse, nå døpt om til Digitalisering av Kommunaltekniske tjenester (DIKT), gi deg mulighet til å lære mye om hvordan vi jobber med digitalisering av bygg, eindom, veg og park.

Vi har hatt en dyktig programkomitee i styret i NKF digital som har satt sammen et spennende program. Vi gir også utstillerne mulighet til å presentere sine løsninger i leverandør spor. Dermed kan du få en titt i andre systemer enn de du bruker.

Så bestill integrasjon til nye IK-bygg og meld deg på DIKT-konferansen.

Vi gleder oss til å se deg.