Adm. dir. Kirsti Kierulf gleder seg denne uken over at NKF flytter hjem til Kommunenes hus. Foto: Chris Caspersen

Adm. dir. Kirsti Kierulf gleder seg denne uken over at NKF flytter hjem til Kommunenes hus. Foto: Chris Caspersen

Norsk Kommunalteknisk Forening

Endelig kommer vi hjem, og du er alltid velkommen

Tenk, NKF som startet i 1907, før de andre organisasjonene som organiserer kommuner, har i mange år bodd alle andre steder enn i Kommunenes hus. Men nå flytter vi hjem. Fra mandag finner du oss i 6. etasje, og er du på besøk i Oslo, er du alltid velkommen til oss.

Her har vi en pult om du trenger det, eller et møterom om du skal invitere noen inn på møter. Sammen med Samfunnsbedriftene finner du oss og andre organisasjoner som jobber med kommuner innen tekniske tjenester. 

Selvfølgelig gjør vi som alle dere flinke medlemmer, vi ombruker og gjenbruker. Huset i seg selv er bygget på penger samlet inn av kommunene og stod ferdig i 1957 og ble åpnet av, den gang kronprins, Olav V, bare 17 dager før han ble konge.

Huset var alltid ment å være et hjem, når du er hjemmefra, og det var til og med hotell her.  

Etasjen vi flytter inn i har vært et tannlegekontor i mange år, og vi fikk mulighet til å flytte inn og renovere. Vi har latt oss inspirere av dere, så vi har brukte pulter og stoler, vi har gjenbrukt teppefliser og maling. Og der vi har satt inn nytt, har vi satt inn nye ting som er produsert av materiale som ellers ville blitt kastet.  

Vi gleder oss over å ha kommet hjem. Dele hus med viktige samarbeidspartnere som KS, Samfunnsbedriftene og Norsk Vann, få dele kontor med Verdensarven og BIM Verdi og ha plass til enda flere som vil leie hos oss.  

Men mest gleder vi oss til å ha deg på besøk. Du er vårt medlem og vi er til for deg. Velkommen til oss Kommunenes hus.  

6. etasje er litt din etasje også. 

Kirsti