Jon Adler Torp (t.v) og Erlend Sjåvik

Jon Adler Torp (t.v) og Erlend Sjåvik tiltrer som rådgiverre i administrasjonen fra 1. september. Foto: Privat/Tove Sivertsen

Norsk Kommunalteknisk Forening

Fikk du med deg: Vi har forsterket laget!

Administrasjonen i NKF forsterkes nå med to nye ansatte. Jon Adler Torp og Erlend Sjåvik har sin første arbeidsdag 1. september.

Jon Adler Torp kommer fra stilling som avdelingsingeniør og byggesaksbehandler i Asker kommune. Han har lang erfaring som byggesaksbehandler i tillegg til erfaring som selvstendig næringsdrivende som tømrer og møbelsnekker. – Med Jon Adler får NKF styrket byggesakskompetansen i administrasjonen i tillegg til at Jon Adler har en spennende bygningsteknisk bakgrunn. Jon Adler kjenner NKF godt og vil bidra aktivt og faglig til den videreutviklingen NKF står foran. Han kjenner både NKF sine nettverk, kurstilbud innenfor byggesaksfeltet, samt har inngående og praktisk erfaring med byggesaksbehandling og opplæring, forteller adm. dir. Rune Aale-Hansen.

Erlend Sjåvik er født og oppvokst i Trondheim. – Som bytrønder og trikkeunge ble jeg tidlig interessert i byplanlegging. Etter noen år på skolebenken i inn og utland fant jeg veien til NMBU der jeg tok en master innen by- og regionplanlegging. Der ble jeg en del av en engasjert gjeng og etter kort tid grunnla vi magasinet KOTE - et tidsskrift innen arkitektur, landskap, byplanlegging og urbanisme. Mitt engasjement for byen og urbane kvaliteter fikk meg også til å starte konseptet Den Rullende Cafe - en byaktiverings- og veldedighetscafe - der vi vandret gatelangs for å prate med folk om by og fellesskap. Etter endt utdannelse har jeg jobbet med by og tettstedsutvikling og regional planlegging i Viken fylkeskommune, forteller Sjåvik til kommunalteknikk.no.

Erlend har også erfaring fra Husbanken og underviser i lokal planlegging ved NMBU.

– Erlend har bakgrunn fra akademia, nettverksarbeid i fylket og tverrfaglig arbeid, forklarer direktør i NKF, Rune Aale-Hansen. – Dette mener vi kan bidra til å løfte NKF plan og miljø til nye høyder.

– Vi har fått på plass to spennende rådgivere, som vil være med å ytterligere styrke kompetansen i administrasjonen. Vi gleder oss til Jon Adler og Erlend skal begynne og ønsker dem velkommen, avslutter Aale-Hansen.