NKF satser på renhold

Heftig og begeistret på Teamleder-kurs i Mosjøen

Mosjøen viste seg fra sin beste side da NKF arrangerte kurs i hv Teamledelse og Smittevern/Hygiene for nærmere 50 begeistrede renholdsledere og renholdere fra de omkringliggende kommunene.

IMG_5365 (2)
En glad gjeng. Foto: Elisabeth Leikanger

Viktig å dra nytte av hverandres erfaringer på tvers av fagområdene

- Små/mindre kommuner jobber mye på tvers av hverandre og trenger ikke et "høyskolekurs" for ledelse, men et kurs der flere kan dra nytte av hverandres erfaringer/rutiner mv, uttaler en av renholdslederne etter å ha deltatt på kurset Teamledelse i Mosjøen.

- Kurset ga et godt bilde på dette med viktighet med hygiene på arbeidsplassen. Jeg lærte mye nytt, samt fikk frisket opp gamle kunnskaper, melder en av deltagerne etter kurset Smittevern/Hygiene.

Det var Alstahaug kommune som inviterte NKF til Nordland, og siden Mosjøen ligger slik til at reiseveien blir akseptabel for alle, så ble kurset lagt til erverdige Fru Haugans Hotell. Det ble en fin ramme rundt arrangementet.

IMG_5375 (2)
Fornøyde kursdeltakere. Foto: Elisabeth Leikanger

Teamledelse Del 1 og Del 2 - passer for både driftsledere og renholdsledere

Dyktige teamledere vil i framtida bli en viktig økonomisk faktor som avgjør hvem som vinner i konkurransen.
Teamlederen har kanskje den viktigste funksjonen i en bedriftsorganisasjon. Han/hun har daglig kontakt med de ansatte og rapporterer tilbake til overordnet ledelse.
En god teamleder er en resursperson som kan gi råd om hvordan de ansatte kan løse ulike arbeidsoppgaver på en smart og økonomisk måte. 


Etter gjennomført Del 1 får deltagerne noen teoretiske og praktiske oppgaver som de skal jobbe med frem til deltagelse på Del 2.
 

Kunnskapsrik foreleser med lang fartstid i renholdbransjen

Johnny Haugland, ConsulentPartner, har i en årrekke drevet rådgivning innen renholdfaget. Haugland besitter høy kompetanse innenfor renholdsfaget, og har over 30 års erfaring innen bransjen. Haugland var i sin tid adm.dir./generaldirektør i renholds-bedriftenes interesse organisasjon NRI, hvor han bl.a. satt som utvikler av godkjenningsordning for bransjen i privat sektor.
Han har også hatt et prosjektår som bransjerådgiver i NHO Service.
Haugland har lang erfaring fra privat sektor, og er også rådgiver for kommuner og fylkeskommuner.

Johnny Haugland er også sertifisert i henhold til INSTA 800 høyeste nivå – 4 – med sertifiseringsnummer 80024
 

Se NKFs kursoversikt for tid og sted for neste kurs

Kursene settes også opp på bestilling fra den enkelte kommuner, og dersom det er flere fra samme kommune, så innvilges selvsagt rabatt

Kontakt: Elisabeth Leikanger 93290031