Jobb smartere logo

Jobb smartere 2021

Hvorfor kan det lønne seg å ha på varmen om natten?

Håvard Heistad er enhetsleder teknisk i Levanger kommune. Møt ham på Jobb smartere 2021.
Kunstig intelligens har gitt Håvard Heistad i Levanger aha-opplevelser. Hør ham på Jobb smartere 2021.

I sitt foredrag «Kontraktstrategi: Hvordan velge riktig entreprise for prosjektene våre? Gjennomføringsmodeller sett ut fra kommunale ressurser. Bruk av Kunstig intelligens» onsdag 27. kl. 14.00 skal enhetsleder teknisk i Levanger kommune Håvard Heistad først og fremst ta for seg kontraktstrategi.

– Hvordan gjennomføre prosjekter med godt resultat i kommuner med små ressurser? Hvor viktig er kontraktstrategi? Levanger kommune har gjennomført prosjekter for 1,4 milliarder med 1 til 2 prosjektledere/ansvarlige, og Heistad vil fortelle om sine erfaringer. – Det er viktig å huske at 1,4 milliarder i Lavanger tilsvarer 14 milliarder i Trondheim, som har ti ganger så mange innbyggere, sier han. 

Bruk av kunstig intelligens i styring av tekniske anlegg står også på agendaen. – Vi startet med kunstig intelligens i forbindelse med endringer i nettleien, som riktignok er blitt utsatt, sier Heistad. – Vi ville arbeide med reduksjon av effekttopper og utjevning av energibruken i våre tekniske anlegg. Dette ga noen viktige aha-opplevelser som jeg gleder meg til å dele på Jobb smartere 2021, sier han. 

Smakebiter fra programmet

Espen Rostrup Nakstad og Aksel Lund Svindal 
Møt fremtidens medarbeider "LIVE"!
Fremtidens byggdrift: Er vi forberedt på neste Pandemi?
Hvordan bestille riktig kvalitet på renhold, og bygg som virker?
Sirkulærøkonomi: Gjenbruk og ombruk i hele verdikjeden
Er det mulig å oppnå inneluftforhold hvor virus ikke trives/spres?


Hele programmet for konferansen finner du her.

Jobb smartere logo