NKF bygg og eiendom

Nettverksrådgivere

Oddvar Anfindsen
Oddvar Anfindsen

Oddvar Anfindsen

Send e-post til Oddvar Anfindsen

Oddvar er ingeniør med bakgrunn som tømrer. Han har lang erfaring fra kommunale virksomheter, og jobber til daglig i Klepp kommune som byggesaksbehandler. Tidligere har han blant annet jobbet i Sola kommune som ingeniør, der innom de fleste områder innenfor forvaltning, drift og vedlikehold av kommunale bygg.

Bjorg Flaaten
Bjørg Flaaten

Bjørg Flaaten

Send e-post til Bjørg Flaaten

Bjørg Flaaten har vokst opp i Vesterålen, og bor nå i Trondheim.
Hun har lang erfaring fra utvikling og salg av FDV-system så hun er godt kjent med Bygg og eiendomsdrift i Norske kommuner. Siden 2019 har hun jobbet som Cashende foredragsholder med tema Motivasjon og Arbeidsglede, primært for renholdere i kommuner over hele landet. 
Bjørg Flaaten er kjent for sitt sterke engasjement, og hun brenner for å bygge gode relasjoner der kunnskap og erfaring kan deles på tvers.

Merethe
Merethe Forfang

Merethe Forfang

Send e-post til Merethe Forfang

Merethe Forfang er vokst opp på gård i bygda Sjurnes utenfor Tromsø og lærte tidlig at hardt arbeid og stå-på-vilje er veien til suksess. Hun har bred og lang erfaring fra både offentlig og privat sektor og har siden 2016 jobbet som leder i Fagrent, som er Tromsø kommunes renholdsavdeling. Merethe brenner for renhold, ledelse, og arbeidsglede.

Erik Hole
Erik Hole

Erik Hole

Send e-post til Erik Hole

Erik har erfaring fra brannvesenet, som varabrannsjef og leder for beredskapsavdeling. Han har gjennomført alle utdanningstrinn ved Norges Brannskole (NBSK). I tillegg har han utdanning innen bedriftsøkonomi, organisasjon og ledelse. Som leder for kommunal eiendomsavdeling har han lang fartstid innen forvaltning, drift og vedlikehold. Erik jobber mye med internkontroll, og er sekretær for Brukerrådet for ikbygg.no. Han er nettverksrådgiver for flere eiendoms- og bolignettverk, samt NKFs brannforebyggende nettverk.

Fredrik Horjen Holbye bilde
Fredrik Horjen

Fredrik Horjen

Send e-post til Fredrik Horjen

Fredrik har lang erfaring og er en av veteranene i NKF. Han har en doktorgrad som ingeniør og har tidligere jobbet i blant annet DiBK. Horjen har flere storbynettverk i NKF, driver eget rådgivningsfirma og har vært sentral i arbeidet med kravspesifikasjoner i NKF prosjektstøtte.

Jan Atle Strand
Jan Atle Strand

Jan Atle Strand

Send e-post til Jan Atle Strand

Jan Atle eier sammen med to brødre firmaet Brødrene Strand Ingeniørfirma AS på Innset i Rennebu kommune i Sør-Trøndelag, og jobber i samme firma. Han har hovedansvaret for drift og utvikling av FDV-programmet V-pro. I tillegg jobber han som nettverksrådgiver i NKF bygg og eiendom. Jan Atle har sin bakgrunn fra bygglinjene ved Østfold Ingeniørhøgskole og daværende NTH.