NKF_med undertekst

NKF og Samfunnsbedriftene inngår samarbeidsavtale

– Den nylig inngåtte samarbeidsavtalen med Samfunnsbedriftene vil komme våre medlemmer til gode, sier administrerende direktør Kirsti Kierulf i NKF. 

Kirsiti Kierulf 2021
Kirsti Kierulf. Foto: Christopher Caspersen.

– Det er gledelig å kunne fortelle at NKF nylig har inngått en samarbeidsavtale med Samfunnsbedriftene for å sikre en raskere fremdrift på kompetanse og kvalitet hos våre medlemmer, sier Kirsti Kielland i NKF.

– Vi avholder første samarbeidsmøte onsdag 24 november for å sammen sette ned aksjonliste på saker vi skal samarbeide om, forteller hun. Avtalen gjelder innenfor alle kommunaltekniske fagområder og omfatter blant annet samarbeid om faglige utredninger og utviklingstiltak, interessearbeid og høringssaker, kurs og konferanser og informasjon og kunnskapsdeling. 

– Samfunnsbedriftene og NKF har i mange sammenhenger sammenfallende interesser, og avtalen vil styrke våre muligheter til å påvirke samfunnsutviklingen til gode for de kommunaltekniske fagene, sier hun. – Vi er blant annet opptatt av at drift og vedlikehold skal prioriteres høyere enn i dag, sier hun.  

Les om Samfunnsbedriftenes arbeid med statsbudsjettet 2022

Samfunnsbedriftene deltar aktivt i prosessen for å sikre at medlemmers interesser blir hørt i budsjettprosessen. I artikkelen Alt om statsbudsjettet 2022 kan du lese om Samfunnsbedriftenes arbeid med statsbudsjettet for 2022.