Representanter for virksomhetene bak fellesinitiativet. Nederst til høyre: Initiativtaker Jørn Arild Karlsen fra Nittedal-eiendom KF. Nederst til venstre: Ida Laustsen, Nasjonalt program for leverandørutvikling.

Representanter for virksomhetene bak fellesinitiativet. Nederst til høyre: Initiativtaker Jørn Arild Karlsen fra Nittedal-eiendom KF. Nederst til venstre: Ida Laustsen, Nasjonalt program for leverandørutvikling.

Bygg og eiendom

Plan- og designkonkurranse for tilgjengelig og delbar bygningsinformasjon

Fellesinitiativet «Smart digital eiendomsledelse» inviterer til plan- og designkonkurranse med leverandører av løsninger som gjør bygningsinformasjon tilgjengelig og delbar. Formålet med konkurransen er at markedet skal utvikle og levere forslag til løsninger som svarer på behov og utfordringer knyttet til Smart Digital Eiendomsledelse.

Fellesinitiativet «Smart digital eiendomsledelse» inviterer til plan- og designkonkurranse

Tidligere i prosessen er det gjennomført behovskartlegging i 2019 og avholdt dialogkonferanse. Elementer fra dette arbeidet er tatt med i plan- og designkonkurransen. Det presiseres at plan- og designkonkurransen er åpen for alle. Denne konkurransen er en plan- og designkonkurranse. Også kalt en idekonkurranse. Konkurranseformen gjør det mulig for oppdragsgiverne å få utarbeidet et planleggings eller prosjekteringsarbeid, inkludert en design, der en jury kårer en eller flere vinnere. Dette innebærer at det ikke vil bli anskaffet en vare eller tjeneste hos vinnerne som direkte følge av konkurransen.

Løsningsforslaget skal leveres i anonymisert form slik at juryen ikke kjenner igjen løsninger og leverandører.

Samarbeidspartnerne i har gått sammen om en premiepott på 350 000,- for beste løsningsforslag hvor de premierer inntil tre løsninger.

Gå til utlysningen av plan- og designkonkurransen i Doffin.

Hør mer om smart digital eiendomsledelse

Til Jobb smartere 2020, kommer Linda Bystrøm fra Statsbygg og Gunnar Slinning Østad fra Undervisningsbygg Oslo for å snakke om smart digital eiendomsledelse – Hvorfor og hvordan.

Se hele programmet for konferansen, som går både fysisk og digitalt, her.