6424204_4990260

Jobb smartere 2022

Programkomiteen er i gang – kom med innspill

Arbeidet med planlegging av årets Jobb smartere-konferanse er i gang. 

– Årets konferanse går av stabelen 27. – 28. oktober på Britannia Hotel, sett av datoene allerede! oppfordrer fagrådgiver NKF Bygg og Eiendom, Elisabeth Leikanger.
– Nå er programkomiteen i gang med planleggingen, og vi mottar veldig gjerne innspill fra medlemmene om temaer dere ønsker belyst på årets viktgste konferanse for bygg- og eiendomssektoren, sier hun.

Innspill kan sendes på epost til Elisabeth.

Programkomiteen for Jobb Smartere 2022:

Per-Tore Støen, Direktør, Trondheim eiendom
Tore Myrvold, Utbyggingsleder, Trondheim eiendom
Rune Almo, Renholdsleder, Trondheim eiendom
Torbjørn Thoresen, Driftssjef, Trondheim eiendom
Erik Hirth, Eiendomssjef, Stavanger kommune
Håvard Heistad, Enhetsleder, Levanger kommune
Arne Kristensen, Spesialrådgiver, Lørenskog kommune
Heidi Elisabeth Sollien, Avdelingsleder, Lillestrøm
Tove Golten, Renholdsleder, Bergen kommune
Ingar Orud, Prosjektleder, Halden kommune
Gunnar Slinning Østad, FDV/IKT Rådgiver, Oslobygg KF
Elisabeth Leikanger, Rådgiver, NKF bygg og eiendom
Julie Tollefsen, Prosjektleder, NKF kurs/konferanse

Fagforumet NKF bygg og eiendom er landets ledende nettverk innen offentlig bygg- og eiendomsforvaltning

På denne årlige konferansen møtes  ledere fra hele kommune-Norge, med felles mål og utfordringer, for å planlegge  fremtidens eiendomsdrift, renhold og byggeprosjekt. Hvordan møte endringene som kommer og sikre den gode utviklingen vi ønsker? Digitalisering; kun kostnadsdrivende, eller nøkkelen til en mer bærekraftig bransje? Hvordan påvirke hele organisasjonen til å ta gode klima- og miljøvalg i arbeidshverdagen? Hvordan levere kvalitet og møte FNs bærekraftmål samtidig? Fremtiden er smart og digital, men menneskelige relasjoner kan ikke digitaliseres, eller automatiseres! Vi blir nødt til å jobbe enda smartere! Hvordan bør vi tenke nytt for å bidra til å effektivisere den offentlige forvaltningen ytterligere? Tverrfaglig samarbeid er avgjørende for å lykkes!

Fikk du ikke med deg fjorårets konferanse?

Ingen grunn til å fortvile – opptakene fra konferansen er fremdeles tilgjengelige. Opptakene kan bestilles her

Fjorårets konferanse gikk av stabelen i Oslo, med et variert og rikholdig program. Blant foredragsholderne finner du blant andre adm. dir. Eli Grimsby i Oslobygg, Aksel Lund Svindal, styreleder i Airthings, og mange, mange flere. Smakebiter fra programmet: Kontroll i eget hus v/Kommunedirektøren, Gevinsten med roboter og senorikk – møt fremtidens medarbeider! Hvordan bestille riktig kvalitet på renhold, og bygg som virker? Digitalisering: Veien til Grønnere og Smartere bygg, Sirkulærøkonomi: Gjenbruk og ombruk i hele verdikjeden, Hvordan organisere et godt team internt, Miljøpott for bærekraftige og innovative byggeprosjekt.