Skilt elg

Kommunevegdagene 2022 – nå også med park!

Siste frist for early-bird-registrering er 1. mai!

Ved registrering innen 1. mai får du Bli-kjent-treff med i prisen*

Skilting og oppmerking i tråd med gjeldende regelverk

Dette opplegget er skreddersydd for norske kommuner, og vi tror mange kan ha stor nytte av disse gjennomgangene. Vi setter opp flere parallelle spor, og på det praktiske sporet for drift av veg får vi besøk av Bjørn Skaar fra Statens Vegvesen som holder to innlegg hvor han tar for seg alt du trenger å vite om vegoppmerking og skilting i tråd med gjeldende regelverk. Dette er spesialtilpasset for oss kommuner og hvert innlegg varer i én time. 

Et rikt og variert program

I samarbeid med Trondheim Bydrift og fagstyret i NKF veg og park har vi gleden av å ønske velkommen til årets høydepunkt innen kommunal veg og park-forvaltning. Alle landets kommuner er invitert og det blir konferanse, stor utstilling, befaringer, god stemning, live podcast-sending, kåring av norges beste vegforvalter, kåring av norges beste parkforvalter og masse annet spennende. I tillegg blir det som alltid knakende god underholdning og noe godt for ganen! 
 
Vi starter med bli-kjent-treff på mandag 30. mai og kjører konferanse tirsdag 31. mai og onsdag 1. juni. Som tidligere blir det et innholdsrikt faglig program med en praktisk og en teoretisk vegparallell – nytt i år er at det i tillegg blir en egen parallell for park. Vi tilbyr også hele fem spennende befaringer man kan velge mellom.
 
Ta med deg kollegaer og bli med NKF veg og park på vegen videre.
 
NB! Early-bird-rabatt ved påmelding innen 1. mai – du får da bli-kjent-treff med i prisen. 
 
Andreas_Birkeland1

Velkommen skal du være

Sjekk ut programmet og meld deg på her

– Jeg gleder meg til å se alle sammen, og igjen kunne treffes til nettverksbygging, faglig påfyll og show, det kommer til å bli heilt magisk, avslutter rådgiver for veg og park, Andreas Birkeland.