SoMe_PW22_NKF

Digitalisering av offentlig sektor

Velkommen til Publicworld

Onsdag 2. mars går årets Publicworld av stabelen på Oslo kongressenter. NKF er samarbeidspartner med arrangøren Computerworld, og inviterer alle med interesse for digitalisering av offentlig sektor til konferansen – med gratis inngang.

Onsdag 2. mars inviterer vi og Computerworld deg til Publicworld, den årlige konferansen om digitalisering av offentlig sektor.

Under pandemien har digitaliseringen av norsk offentlig sektor for alvor skutt fart. Men hvor står vi, og hvordan skal vi opprettholde trykket i tiden som kommer? 

Publicworld er en møteplass der politisk ledelse, Digitaliseringsdirektoratet, offentlige etater, norsk it-bransje og offentlig sektor selv utveksler erfaringer og får ideer til den viktige transformasjonen.

Et lite utdrag fra programmet: 

  • Espen Sjøvoll, avdelingsdirektør i Arkivverket: Kan vi la saksbehandlere slippe arkivering?
  • Et team fra advokatfirmaet Føyen: Viktige vurderinger ved kjøp av sky
  • Christopher Frenning, direktør for datasenterstrategi i Microsoft Norge: Datasentre i Norge: Viktige byggesteiner i vår digitale infrastruktur
  • Stein Wesenberg, daglig leder i TRI Consulting og universitetslektor ved Handelshøyskolen og NMBU: Ikke la endringsmotstand stanse digitaliseringen
  • Kirsti Kierulf, administrerende direktør, NKF: Kan vi digitalisere Norge uten å snakke mer om hvordan vi digitaliserer byggene våre?

Meld deg på i dag, og hør fra den nye regjeringen, lær av eksempler fra kommunal sektor, og se nye muligheter fra teknologene på årets Publicworld-konferanse på Oslo Kongressenter, onsdag 2. mars.

 

Se programmet for dagen og meld deg på her!

Bruk VIP-koden PW21-NKF for gratis inngang til konferansen
VIP-koden gjelder for deg som ikke er ansatt i IT-, tele- eller konsulentselskap