Kursholder Per Stranger-Thorsen hadde 20 tilhørere fra hele landet under mandagens webinar om Byggeherreforskriften. Foto: Sindre Haarr

Kursholder Per Stranger-Thorsen hadde 20 tilhørere fra hele landet under mandagens webinar om Byggeherreforskriften. Foto: Sindre Haarr

NKF bygg og eiendom

Vellykket om Byggherreforskriften

– I disse dager ønsker vi å tilby et webbasert alternativ til våre fysiske kurs. Det første webinaret i Byggherreforskriften ble gjennomført 27. april, med jevnt over gode tilbakemeldinger, sier kursansvarlig Unn Vaage Sæverhagen.

Nettkurs vil sjeldent kunne fullt og helt erstatte et fysisk kurs. Men NKF legger nå opp til at man skal kunne holde seg hjemme, og samtidig holde seg oppdatert.

– I situasjonen vi er i nå opplever vi at det er både nyttig og lærerikt for å holde hjulene i gang. Man sparer også tid og reisekostnader, samt at det er lettvint å delta fra hele landet. Vi jobber stadig med å forbedre oss og for at dialogen over nett skal bli best mulig, samt med lyd, bilde og teknikk, forklarer Sæverhagen: – Det opplevdes som at det faglige innholdet og kursholders kompetanse kom like godt frem gjennom skjermen.

Her er en entusiastisk tilbakemelding vi har fått fra en av deltakerne i evalueringen:

«Takk for veldig bra seminar. Veldig bra med en foreleser som har "inside" info om ny versjon, som har så mye erfaring og kompetanse. Dette blir nyttig å ta med seg i arbeidet mitt. Det var veldig bra med en første del som ikke var koplet direkte til paragrafene og så neste del med kronologisk gjennomgang. Det med at SHA "klippes" inn i entreprenørens HMS var genialt forklart. Endelig forsto jeg sånn rent praktisk hvordan det kunne forstås. (...... ) Jeg ble veldig inspirert av dette seminaret.»

Kommende webinarer Byggherreforskriften

Det er satt opp 3 webinarer de nærmeste ukene. 14. mai, 25. mai og 3. juni.

Påmelding og info finner du i kurskalenderen her.