Kirsti Kierulf er administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening. Foto: Chris Capsersen

Kirsti Kierulf er administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening. Foto: Chris Capsersen

Norsk Kommunalteknisk Forening

Vi er klare for høstsesongen

Vi er tilbake! Administrerende direktør Kirsti Kieruf skriver denne uken om planene for høsten og hvorfor det er så viktig å dele på den kunnskapen vi har.


Ja, da er sommeren over også for denne gangen, og 2022 ble en nesten helt normal sommer. Hvis en ser bort fra flystreiker, manglende kapasitet på flyplasser og galopperende energipriser. Men vi slapp en sommer med pandemi.  

Jeg håper uansett hvor du har vært i sommer og hvordan du kom deg dit at du har ladet batteriene og er klar for en aktiv høst. Her i NKF setter vi nå opp farten for å sikre at du, som medlem hos oss, har den kunnskapen du trenger i din hverdag i kommunen der du jobber. Vi har en fullspekket kurs- og konferansekalender, så benytt sjansen til å melde deg på et kurs og oppdater kunnskapen din. Men pass også på når du er på et av våre kurs eller konferanse at du tar en prat med sidemannen. Kunnskap deles ikke bare fra kursholder til deg som deltager, men også deltagere imellom. 

Vi tester også ut kurs på en ny eLærings-plattform. Det første kurset om brøyting blir lansert før Vinterdriftskonferansen 17-18 november i Bodø.

Her har vi sammen med flinke folk fra Bodø, Ålesund og Asker satt sammen et kurs som alle sjåfører som skal brøyte i en kommune vil ha glede av å ta, enten de er ansatt eller på kontrakt. Kurset bygget videre på kurset fra Statens Vegvesen, men setter øynene på problemstillinger du møter når du brøyter i en kommune.

Etter brøytekurset starter vi arbeidet med å lage innholdet til grunnkurs i byggesak. Inn i våren 2023 vil vi utvikle vår kunnskapsplattform med ulike tilbud for deg. Vi er sammen digitale og det er viktig for oss at kunnskapen er tilgjengelig når du deltar på en av våre aktiviteter og deler den med gode kollegaer i en annen kommune, enten det er i et nettverk, på et kurs eller på en konferanse.

Men; når du sitter med et spørsmål i hverdagen din, skal vi også være der for deg. Det gjør vi best når all vår kunnskap er tilgjengelig for deg og dine kollegaer digitalt når du trenger det. Vi håper denne ambisjonen gjør din kommunes medlemskap i NKF enda bedre for deg og dine kollegaer. 

Så fra alle oss i NKF: Vi er klar for en høst med masse ny kunnskap og gleder oss til å treffe deg på en av våre møteplasser.

Kirsti