Sletta park i Sørumsand kommune. Foto: Kjell Jacobsen

Sletta park i Sørumsand kommune er en av kandidatene til semifinalen for Østlandet i Lillestrøm 24. november. Foto: Kjell Jacobsen

NKF og NAML

Vi skal finne Norges beste uterom

15. oktober - 08. juni 2022

Norges beste uterom skal kåres 6. juni 2023 under Kommunevegdagene i Skien. Konkurransen arrangeres av NKF og Norske anleggsgartnere miljø og landskapsentreprenører (NAML).

Sist gang Norges beste uterom ble kåret var det Rådhusbrygga 2 som stakk av med prisen.

Nå relanserer vi konkurransen med semifinaler på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Første semifinale går av stabelen under Park- og anleggsmessa i Lillestrøm 24. november. Allerede har vi begynt å motta kandidater, blant annet Sletta park i nettopp Lillestrøm kommune.

Finalen finner sted under Kommunevegdagene med park i Skien 6.juni 2023.

Kvalifikasjonskrav

Alle offentlige/private uterom, små og store, bygget av kommunene/private i løpet av de fem siste årene (2018-2022) - kan delta i konkurransen. Det konkurreres i to klasser - en for byområder og en for tettsteder og friområder.

Fagjury

Etter at vi har mottatt forslag på kandidater til konkurransen, vil juryen gå gjennom materialet og gjennomføre nødvendige befaringer før de nominerer kandidater til semifinale.
Frist for å komme med forslag på eller tipse oss om kandidater er 15. oktober 20222. Konkurransen vil ha en fagjury bestående av en fast juryformann, og 2 fagjury medlemmer.

Meld på ditt forslag på uterom til konkurransen! Det er gratis å melde inn kandidater til konkurransen.