NKF_med undertekst

Vil du være med og utvikle norsk standard for byggevarer?

NKF søker representant til å være med i komitéarbeidet i Standard Norge for ny standard for byggevarer NS 8409.

Jobber du med anskaffelse av bygg eller rehabilitering av bygg i din kommune? Nå skal Standard Norge nå revidere standarden for byggevarer. NKF er invitert til å delta i komitéarbeidet og være med å utarbeide den nye standarden. Arbeidsoppgavene består i å være med i to–tre komitémøter per år, og arbeidet går ofte over to år før standarden er ferdig. 

Vi ønsker oss deg som jobber med dette og er opptatt av at kommunene har en standard som gjør det enklere å anskaffe byggevarer til våre byggprosjekter, og at standarden også tar hensyn til kommunens behov. Arbeidet vil også omfatte mange diskusjoner rundt hvordan standarden vil ivareta at vi bruker materialer som er bra for miljøet og hvilke miljøkriterier som må innarbeides i en oppdatert standard.  Det må også forventes noe tid for å lese seg opp på underlag mellom møtene.  Vi estimerer tidsbruken til å være rundt 100 timer i året. 

Hvorfor skal du være med?

Du får en mulighet til å utvikle egen kompetanse om byggevarer og bransjen. Du vil utvide ditt nettverk og bli kjent med aktører på tvers av hele bransjen. 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter en person som liker å jobbe i grupper, har en rolle i kommunen som gjør at kommunen vil ha glede av arbeidet ditt i Standard Norge, og at du er opptatt av at kommunene enklere kan velge rett byggevarer for ulike byggprosjekter. 

Send en kort mail til kirsti.kierulf@kommunalteknikk.no om du er interessert, helst innen 20. november. La ss samtidig vite om du har anledning til å være med i første møte den 29. november.