8.-9. februar, Røros

Årsmøtearrangement i NKF Sør-Trøndelag - spennende og variert

08. februar 2012 - 09. februar 2012

Kort om arrangementet

SVEIN TORE SAMDAL: "Å VINNE OVER TID I IDRETT OG NÆRINGSLIV - STYRE ETTER "GODT NOK" (BENCHMARK) ELLER Å TA UT POTENSIAL?"
 
Svein Tore Samdal var norsk landslagstrener i langrenn for kvinner fra 2001 til 2006. I de siste fem årene ble damelangrenn beste nasjon - noe Norge ikke hadde vært siden 80-tallet. Selv om Svein Tore først og fremst er kjent som suksesstrener for Marit Bjørgen, er det viktig å huske på at et helt lag var i verdenstoppen. Et helt lag med unge utøvere som presterte lenge før det skulle forventes aldersmessig. Resepten var enkel – hard trening……. I næringslivet er det samme regel som gjelder – hard trening/arbeid må til om resultatene skal bli gode – da kan resultatene bli i verdensklasse….

PÅL STAVRUM: ” MULTITASKING – ETT GODE FOR ARBEIDSLIVET?”

Pål Stavrum er redaktør og daglig leder av nettmagasinet Miniforetak.no.  Han har gjennom en årrekke holdt kurs og foredrag om drift og økonomi og om tidsstyring for alle som har ei tid å styre. Pål Stavrum har også vært redaksjonssjef og daglig leder i dagspresse, redaktør i fagpresse, frilansjournalist og selvstendig næringsdrivende. Utdannet pedagog en gang på slutten av 80-tallet, og kabaretartist på si.
 
TORBJØRN VINJE: NKF - VERDIER OG STRATEGIER    
Torbjørn Vinje har vært direktør i NKF siden mai 2009. Torbjørn er utdannet bedriftsøkonom fra BI og har videreutdanning i prosjektledelse og administrativ databehandling. Han har erfaring fra Vegdirektoratet, Sjøfartsdirektoratet og Statskonsult. Torbjørn har ledet ulike prosjekter, spesielt innenfor IKT-området og har vært prosjektleder for offentlige servicekontorer i tre år.

JOHAN IVARSSON,: "BRUK AV SAMORDNINGSMODELL I INFRASTRUKTURPROSJEKT" -  
3D-prosjketering - bygging - vedlikehold
Johan Ivarsson arbeider i ViaNova, Trondheim. Han vil med utgangspunkt i plan og prosjekteringsarbeider for RV 706, Parsell Dorthealyst – Stavne, illustrerer målsetting og resultater når nye verktøy og arbeidsformer tas i bruk.

 
ODD HAUAN: “NOEN ERFARINGER FRA VEGVESENETS SIDE”

Odd Hauan er prosjekteringsleder for miljøpakke Trondheim. Han vil gi byggherrens erfaringer med nye former for gjennomføring av plan- og byggeprosessen. Gir nye verktøy nye muligheter eller er de til besvær?

DAG OTTO SKAR:”SAMFUNNSSIKKERHET OG BEREDSKAP – HAR KOMMUNENE NOE Å VISE FRAM?”
Om kommunal beredskapsplikt og forventningene til kommunenes arbeid med samfunnssikkerhet.
Dag Otto Skar er Fylkesberedskapssjef hos Fylkesmannen i Sør-Trøndelag. Fylkesberedskapssjef i Sør-Trøndelag.


OLA FREDRIKSEN: ”GJENNOMGANG AV HOVEDKONKLUSJONENE ETTER GRANSKNING AV SAMBANDET FLAKK-RØRVIK”.
Ola Fredriksen er Advokatfullmektig MNA Deloitte Advokatfirma AS. Han har evaluert anbudsprosessen med offentlige anskaffelser for sambandet Flakk-Rørvik. Selskapet Fjord1 har ikke klart å levere i forhold til kontrakt.

ÅRSMØTET Årsmøtet skal bl.a ta stilling til sammenslåing mellom NKF Sør- og Nord-Trøndelag!

Målgruppe

Meldlmmer i NKF Sør- og Nord-Trøndelag og andre interesserte

Program (pdf)

Pris

Totalpris inkl. overnatting og alle måltider på Røros Hotell: kr 5 000 pr person Øvrige deltakere fra samme kommune/firma: kr 4 500 pr person For deltakere uten overnatting inkl. festmiddag: kr 4000 pr person Bindende påmelding. Ved avbestilling/forfall refunderes 50% av kursavgiften.

Faglig ansvarlig

NKF Sør-Trøndelag

Kontaktinformasjon

Spørsmål vedr. arrangementet rettes til: hilde.bellingmo@trondheim.kommune.no eller nkf.kommunalteknikk.no

Påmeldingsfrist: 30. januar 2012