Energieffektivisering i kommuner

NVE, KS og NKF

Hvordan bruke mindre energi i kommunale bygg?

22. mai lanserer NVE, KS og NKF sitt treårige program om energieffektivisering i kommunene, med et spennende gratis lunsjseminar. – Vi håper at kick-off skal gi innsikt og skape forståelse for hvor bredt og omfattende vi må jobbe de neste tre årene for å effektivisere energibruken på bygg i kommunene, forteller Kirsti Kierulf.

Programmet vil bestå av en rekke aktiviteter knyttet til samlinger og spennende innhold i NKFs nettverksgrupper. – I tillegg vil kompetansen som utarbeides legges som moduler på NKF Læring, slik at man har tilgang til kompetanse uavhengig av tid og sted, forteller Kierulf.

Kierulf er glad for at NKF, sammen med KS, ble nevnt som spesifikt som samarbeidspartnere omkring energieffektivisering i tildelingsbrevet til NVE.

Kirsti Kierulf gleder seg til kick-off 22. mai. Foto: Chris Caspersen
Kirsti Kierulf gleder seg til kick-off 22. mai. Foto: Chris Caspersen

Kommunene har en viktig rolle

NVE jobber i disse dager med implementeringen av EUs nye Energieffektiviseringsdirektiv, og måltall for Norge.

– Kommunene har en vesentlig rolle, fra planlegging til riving, forteller Kierulf. Hun tror programmet som starter opp 22. mai skal dekke behovet for kunnskap om energieffektivisering i kommunene.

– Vi har fått med hele verdikjeden 22. mai, og vi gleder oss til å se deg, enten i Oslo eller digitalt, avslutter Kierulf.

Her finner du påmelding og program til kick-off!