Johnny Haglund

Johnny Haglund

Kommunevegdagene 2017

Innovativ, miljøvennlig ugressbekjempelse fra Eidsberg

Maskinene finnes i ulike modeller tilpasset ulike kapasitetsbehov og bruksområder. De mindre maskinene er også meget godt egnet til skånsom, effektiv rengjøring – uten bruk av kjemikalier.

Johnny Haglund

Utstillerpresentasjon: Kommunevegdagene 2017

Innovativ, miljøvennlig ugressbekjempelse fra Eidsberg

Heatweed Technologies er Europas ledende tilbyder av maskiner for kjemikaliefri, forskriftsmessig ugressbekjempelse. Heatweed-metoden er basert på bruk av varmt vann og patentert teknologi, noe som sørger for systemisk effekt på plantenes røtter. Metoden er velprøvd og testet over flere sesonger, og kan dokumentere gode resultater på ugresset. Heatweed er involvert i flere forskningsprosjekter over hele Europa, blant annet med fokus på bekjemping av invaderende arter.

 

Johnny Haglund

 

Heatweeds mest avanserte og kostnadseffektive modell monteres på en redskapsbærer og benytter patentert sensorteknologi for å avdekke hvilke områder som trenger behandling. Slik sikrer Heatweed-metoden lavest mulig forbruk av vann og energi, minst utslipp og best effekt. Maskinene finnes i ulike modeller tilpasset ulike kapasitetsbehov og bruksområder. De mindre maskinene er også meget godt egnet til skånsom, effektiv rengjøring – uten bruk av kjemikalier. Les  mer om Heatweed Metoden:

HEATWEED-Logo-original
HEATWEED-Logo-original

Besøk HeatWeed på deres stand på Kommunevegdagene 2017 - ute og inne!

Sjekk ut leverandørens nettsted her: Heatweed

Mer info om arrangementet: Kommunevegdagene 2017