Lenker

Digitaliseing

Lenker

Nettstedet «Veikart for tjenesteinnovasjon» tilbyr en rekke maler og verktøy som er nyttige når kommunene arbeider med tjenesteinnovasjon. Verktøyet er opprinnelig utviklet for arbeidet med innføring av velferdsteknologi i kommunene, men er så generelt at det med stor fordel kan benyttes også innenfor plan- og byggesak. Her finner kommunene nyttige verktøy rettet mot gevinstarbeidet, kartlegging av brukerbehov, prosjektgjennomføring mm.

 

KS læring er et opplegg for e-læring. Både KS og NKF kan benytte denne plattformen for å drive kursvirksomhet, sertifisering osv.

 

KS sin digitaliseringsstrategi som er ny av året og som gir kommunene en introduksjon til digitaliseringsarbeidet og hvordan dette kan legges opp. Denne retter seg primært mot toppledelsen i kommunene, men er nyttig som referanse når kommunene skal digitalisere plan- og byggesaksområdet.

 

KS sin verktøykasse med nasjonal produktspesifikasjon og annet veiledningsmateriell som kommunene kan støtte seg til når de skal anskaffe nye løsninger innenfor plan- og byggesak.

 

Utvikling av nye kurs tilsvarende de kursene som har vært gjennomført i regi av NKF og KS vinteren og våren 2017. Kursene vil vi videreutvikling og vi  vil gå mer i dybden på utvalgte tema både på plan- og byggesak i 2018.

 

Lenker