BTV årsmøte

NKF

NKF BTV går over i historiebøkene

Styret i regionalavdelingen BTV (Buskerud, Telemark og Vestfold) rundet av med flagget til topps. Befaring av skole og årsmøte ble gjennomført 12. august

BTV årsmøte

Ekstraordinært årsmøte - NKF BTV

Fra venstre: Erlend Jensen (RIE Telemark AS) Jarle Krokeide (Tønsberg kommune), Odd- Magne Anderdal (Hemsedal kommune), Cathrine Quille-Hjerpsted (Larvik kommune) og Andreas Birkeland (NKF administrasjon)

12. august klokken 10.00 ble siste årsmøte i lokallaget NKF BTV avholdt på Farris Bad i Larvik, og etter blomster ble delt ut som takk for strålende innsats i styret er en epoke avsluttet. 

Det var en positiv seanse i etterkant av årsmøtet hvor veien videre og muligheter for videre engasjement i foreningen stod på agendaen. Nedlegging av lokallag er en del av en omstrukturering i foreningen, og skal sikre en oversiktlig og effektiv struktur hvor lokal tilstedeværelse sikres via nettverk, lokale arrangementkomiteer og prosjektgrupper ute i distriktene, underlagt ett av foreningens fagfora; NKF byggesak, NKF bygg og eiendom, NKF veg og trafikk, NKF Infrastruktur eller NKF plan og miljø. 

Norsk Kommunalteknisk Forening vil benytte anledningen til å takke for samarbeidet så langt, og ser frem til et nytt og spennende samarbeid i fremtiden. 

Befaring 1

Befaring

Larvik kommune bygger ny 7-trinns barneskole, 6-avdelings barnehage og flerbrukshall på Torvstedt i Larvik. Barnehagen skal stå ferdig sommeren 2016 og skolen/flerbrukshallen til desember 2016.

Den nye skolen på Torstvedt er et bygg for fremtiden, et bygg som skaper rammer om opplevelse, samarbeid og fordypelse, og som skal styrke elevenes engasjement og lyst til å lære. Den nye skolen vil bli en av Norges flotteste og mest moderne barneskoler.

Nanset barneskole og Frostvedt barneskole skal samlokaliseres i den nye skolen innen 2017. Driften på disse skolene opphører når skolen på Torstvedt tas i bruk.

I tillegg skal Torstvedtskolen være et grendesenter med lekende rammer for læring i inspirerende omgivelser, og vil fungere som sosial arena og lokalt samlingspunkt for aktivitet og yrende liv.

Budsjettet for skolen/flerbrukshall er 408 mill NOK og for barnehagen kr. 52 mill NOK. Grunnarbeidet med skolen startet i september 2014. 

Takk til Erik Solli-Tangen for en flott omvisning. Du kan lese mer om dette prosjektet i bladet Kommunalteknikk i løpet av høsten. 

(Kilde: www.larvik.kommune.no)