Prosjektansvarlig i Kautokeino kommune, Mikkel Ole Sokki. Foto: Mediaveien

Prosjektansvarlig i Kautokeino kommune, Mikkel Ole Sokki. Foto: Mediaveien

NKF bygg og eiendom

Nettverk er nøkkelen

Prosjektansvarlig Mikkel Ole Sokki er ikke opptatt av å finne opp kruttet på nytt. Han vil bruke kruttet. Uten nettverket i NKF bygg og eiendom er han usikker på om de hadde klart å realisere skole- og barnehageprosjektet i Kautokeino kommune.

Fremragende resultater av et godt faglig nettverk

I Kautokeino sitter prosjektansvarlig med fremragende resultater av et godt faglig nettverk. Uten et godt nettverk, som i fagforumet NKF bygg og eiendom, er han usikker på om de hadde klart å realisere skole- og barnehageprosjektet i Kautokeino kommune. Han er ikke opptatt av å finne opp kruttet på nytt, men å bruke kruttet. – Det gir svært effektive prosesser, sier Mikkel Ole Sokki.

Historiens største investeringsprosjekt i Kautokeino kommune

I 2017 begynner Mikkel Ole Sokki i Kautokeino kommune som fagansvarlig for bygningsdrift. Straks Sokki tar tak i et tidligere vedtak fra 2015, begynner ting å skje. Han blir innen kort tid satt i rollen som prosjektansvarlig for det som kommer til å bli historiens største investeringsprosjekt for Kautokeino Kommune: Ny skole og barnehage.

Han forteller om sitt første møte med NKFs Finnmarknettverk som en opplevelse som han ikke ville vært foruten. Sokki er født og oppvokst i bygg og anleggsbransjen og kjenner godt til bevegelsene i bransjen. Han beskriver NKFs nettverk med en setning: – Svært høyt kompetansenivå innen forvaltning, drift, vedlikehold, og utvikling av eiendom.

Sammen kan vi spille hverandre gode

Videre forteller han om hans samarbeid på tvers av kommunegrensene, hvor han alltid får bistand til utfordringene som måtte dukke opp på hans skrivebord. Samarbeidet har i stor grad bidratt til at Sokki har klart å bygge opp en investeringsportefølje fra 0 – 450mill innen kort tid. Han er engasjert i å fremme bygg- og anleggsnæringen, og så tidlig potensialet i nettverket. Etter hvert fikk han også gleden av å lede Finnmarknettverket.

– Det er utrolig mye erfaring i slike settinger som gjør at vi sammen kan spille hverandre gode, forteller Sokki.

Bli medlem i det kommunaltekniske fellesskapet!

Medlemskap i NKF gir en rekke fordeler og sikrer deg innflytelse på den kommunaltekniske utviklingen i Norge. Over 3 000 personer er registrert i den eneste samlende organisasjonen for sektoren.

Mer informasjon: HER