NKF

Strategiplanen revideres: Økt satsing på nettverk, verktøykasser, kurs og konferanser

I løpet av høsten revideres NKFs strategiplan, som blir gjeldende for 2017-20. Det legges opp til bl a økt satsing på nettverk, kurs og konferanser og etablering av "verktøykasser" på forenings kjerneområder.

Hele Norge skal dekkes med nettverk!

NKF er en stor aktør innen faglige nettverk, og modellen som benyttes har vist seg levedyktig i rundt 20 år. Tilsammen er over 700 ulike kommunale organisasjonsenheter med innenfor områdene bygg og eiendom, byggesak, vann og avløp, veg og uteområder. Nå kommer også de første plannettverkene i løpet av høsten.

Erfaringene med nettverkene er meget gode blant deltakerne, og i årene framover blir det en ytterligere satsing. Målet er: Hele Norge skal dekkes med nettverk på de prioriterte fagområdene.

Les mer om NKFs nettverk

Foretrukken partner på kurs- og konferanseområdet

Over to tusen personer deltar på kurs og konferanser i regi av NKF i løpet av året. Fortsatt er det et stort potensiale. Målet er: NKF skal bli en foretrukken leverandør på alle kjerneområder.

Les mer NKFs kursportefølje

Verktøykasser på alle kjerneområder

Eksempel på eksisterende verktøy i NKFs ”kasse”: IK-Bygg, publikasjoner/temahefter, f eks folkevalgtopplæringen innen plan og byggesak, vegjusdatabasen, eksempelsamling innen byggesak, informasjonsark ved tiltak i eksisterende bygg.

Det finnes mye som er laget både i enkeltkommuner, NKFs nettverk og av andre, som kan løftes opp til nasjonalt nivå i form av felles maler, eksempelsamlinger, normer etc. Fagstyrene og andre medlemmer oppfordres til å gripe fatt i dette for å skape et godt innhold i verktøykassene for de ulike områdene. Mål: Det skal etableres verktøykasser på alle NKFs kjerneområder.

Har du gode idéer og forslag?

Send en e-post hvis du ønsker å bidra med idéer og forslag til strategiarbeidet, eller innenfor tema som nettverk etc.