NKF IK-Bygg

Veiviser gjennom forvaltningsutfordringer

  1. NKF IK-Bygg er et viktig verktøy for bygningsforvaltning som gir juridisk trygghet og møter fremtidige krav. Ved å synliggjøre tilstand og risiko i bygningsmassen, gir sjekklistene et strategisk grunnlag for prioriteringer og politisk støtte.  
  2. NKF IK-Bygg avdekker uavklarte forhold, gir forsikringstrygghet, og styrker samhandling. 
Med omfattende datafangst på landsbasis muliggjør verktøyet en helhetlig tilnærming til effektiv og proaktiv bygningsforvaltning.  
  3. NKF IK-Bygg gir gjennom grundig dokumentasjon og systematisk tilnærming grunnlaget for bærekraftig forvaltning og tilpasning til fremtidige krav. 

NKF IK-Bygg er et viktig verktøy for eiere, driftsansvarlige og alle som er med på å vedlikeholde bygget. Verktøyet fungerer som en guide gjennom jungelen av lover og regler knyttet til helse, miljø og sikkerhet. Den inneholder brukervennlig sjekkliste, grunnet i Standarder (NS 3451, 3457..) noe som effektivt bidrar til å kartlegge bygningenes tilstand. Sjekklisten bidrar ikke bare til å klargjøre ansvarsområder, men stimulerer også til samarbeid mellom eiere, forvaltere og brukere. 

NKF IK-Bygg er nøkkelen til en helhetlig tilnærming til bygningsforvaltning

Abonnements- og avtalevilkår

  • Avtalen er løpende, med 3 måneders gjensidig skriftlig oppsigelsesfrist
  • Abonnement på NKF IK-Bygg gir tilgang for et ubegrenset antall brukere i kommunen 
  • Brukere av NKF IK-Bygg samtykker til at andre kommuner som bruker NKF IK-bygg får tilgang til sammenlignbare data for sine KOSTRA-grupper. NKF kan bruke data fra din kommune til å generere og publisere statistikk om tilstanden. Statistikken kan vise tilstanden om enkeltkommuner, aggregerte data for flere kommuner innenfor eksempelvis et fylke, region, en landsdel og landet som helhet 
  • Samtlige priser er i henhold til gjeldende prisliste og vil være gjenstand for generelle prisjusteringer. Fakturering skjer årlig og forskuddsvis. 
  • Trenger du mer informasjon om IK-bygg, ta kontakt med NKF.

Prisliste - 33% rabatt for medlemmer av NKF

Antall innbyggere 2024 (pris uten medlems-rabatt)
< 2 000  6 700
2 000 - 10 000 12 250
10 000 - 20 000 20 000
20 000 - 50 000 24 600
> 50 000 30 200
   
Kirkelige fellesråd 6 700
Stiftelser 6 700
Fylkeskommuner 30 200

Abonner på NKF IK-bygg

Kontaktperson
Fakturaadresse
Godkjenning*