Lene Hollseter

NKF digital

Bærekraft eller brenne inne med all kunnskapen?

Tar vi som forvaltere av fellesskapets verdier og fagtekniske tjenester vårt ansvar på alvor, ved å være gode kommunikatører? Eller brenner vi inne med all kunnskapen? Det er mye bærekraft i godt vedlikehold, og en nøkkel til suksess er kommunikasjon.

04. mai 2022
Kirsiti Kierulf 2021

Påskehilsen fra NKF

Nå er påsken rett rundt hjørnet. Vi i NKF håper du får en fin påskeferie og får ladet batteriene til en hektisk kommunehverdag.

08. april 2022
NKF_med undertekst

NKFs strategiarbeid – last ned strategidokumentet og se presentasjonen

Tirsdag 22. mars gjennomførte NKF innspillsmøte i forbindelse med arbeidet med ny strategi. Nedenfor kan du laste ned forslaget til strategidomument og se Kirsti Kierulfs presentasjon. 12. april er siste frist for å komme med innspill.

22. mars 2022
NKF_med undertekst

Invitasjon til åpent møte

Vi trenger ditt strategi-innspill

NKFs hovedstyre, fagstyrene og medlemmene ellers har det siste året arbeidet med å utvikle og revidere NKF strategiske plan. Nå trenger vi ditt siste bidrag før strategien skal behandles og vedtas på landsmøtet den 19. mai 2022.

10. mars 2022
SoMe_PW22_NKF

Digitalisering av offentlig sektor

Velkommen til Publicworld

Onsdag 2. mars går årets Publicworld av stabelen på Oslo kongressenter. NKF er samarbeidspartner med arrangøren Computerworld, og inviterer alle med interesse for digitalisering av offentlig sektor til konferansen – med gratis inngang.

25. februar 2022
– Kommunene er i førstelinja i møte med konsekvensene av klimaendringene, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide. Foto: Cecilie B. Stueland.

Ny strategi for å møte klimaendringene

Regjeringen vil styrke klimaberedskapen og setter i gang et arbeid med ny strategi for klimatilpasning. Arbeidet med den nye strategien for klimatilpasning vil skje i form av en stortingsmelding.

25. februar 2022
Festival 2023

NKF Festival 2023

Festivalsatsing fra NKF våren 2023

– Våren 2023 planlegger NKF det største arrangementet i foreningens historie, forteller Kirsti Kierulf.

24. februar 2022
Justisminister Emilie Enger Mehl. Foto: NTB / Statsministerens kontor.

Justis- og beredskapsdepartementet / Kommunal- og distriktsdepartementet

– Digitale angrep mot norske kommuner kan få store konsekvenser

Justis- og beredskapsministeren og kommunal- og distriktsministeren hadde mandag et møte med drøye 200 av landets kommuner om arbeidet med digital sikkerhet i kommunene.

11. februar 2022
NKF_med undertekst

Åpner for økt fysisk deltakelse på konferanser

Nå er det lettelser i énmetersregelen på kurs og konferanser. – Selv om vi vil fortsette å tilby hybride arrangementer, kan digitale konferanser aldri erstatte det å være sammen fysisk, sier administrerende direktør Kirsti Kierulf i NKF. 

 

03. februar 2022