Roar Thon er Fagdirektør sikkerhetskultur i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) hvor han har vært ansatt siden 2003.  Han har tjenestebakgrunn fra Forsvaret og politiet. Foto: NSM

NKF digital

Roar Thon til DIKT-konferansen

Allerede før lansering av konferanse lanserer vi første foredragsholder til DIKT-konferansen. Roar Thon er fagdirektør i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og holder gode foredrag om sikkerhet, mennesker og teknologi. DIKT-konferansen er NKFs nye digitaliseringskonferanse og arrangeres 7.-8. desember på Meet Ullevål, og du kan delta både fysisk og digitalt.

21. juni 2022
IK-Bygg  2022 header siste

7.-8. desember / Oslo og webinar

Digital Kommunalteknikk (DIKT) 2022 / tidligere IK-bygg

13. juni 2022
Kirsti Kierulf Computerworld 22

Computerworld

NKF med klar oppfordring til byggenæringen

– Hvis dere vil ha en ambisjon om å jobbe med kommunene, må dere digitalisere.


09. juni 2022
Administrerende direktør i NKF, Kirsti Kierulf. Foto: Christopher Caspersen

NKF digital

Digitalisering av byggenæringen – nå eller aldri om du vil ha kommunene som kunder

Adm. dir. Kirsti Kierulf skriver denne uken om digitaliseringen av drift og vedlikehold innen kommunal eiendom, eller mangelen på den.

09. juni 2022
IKbygg mobil

NKF digital

Hva skjer med IK-Bygg?

Akkurat nå jobber vi hardt med neste versjon av IK-Bygg. Vi har nå samlet de fleste FDV-leverandørene i et API-råd og alle kan nå integrere sine løsninger til IK-Bygg, da LAFT ikke lenger utvikler systemet og er en konkurrent på lik linje med andre FDV-leverandører som FAMAC, Facilit, Dalux med flere.

09. juni 2022
Teknologiradet

Teknologirådet

Bør kronen bli digital?

Nesten alle betalinger skjer nå elektronisk. Praktisk, men sårbart og sporbart. Kan digitale kontanter være løsningen?

09. juni 2022
Computerworld 22

Computerworld

Digitalisering av byggenæringen

9. juni arrangerer Computerworld i samarbeid med blant andre NKF, konferansen digitalisering av byggenæringen. På programmet står blant annet adm.dir. i NKF, Kirsti Kierulf, som skal snakke om Digitalisering av byggenæringen – nå eller aldri om du vil ha kommunene som kunder. Bruk VIP-koden DAB22-NKF-E for gratis deltakelse.

27. mai 2022
BIM data illustrasjon

Seminar/webinar 8. juni

Er vi godt nok forberedt?

Adm. dir. i NKF Kirsti Kierulf blir med på samlingen til BIM Verdi 8. juni. Seminaret vil ta for seg om vi er godt nok forberedt til å gå fremtiden imøte  og om vi jobber med en praktisk nok tilnærming og har egenskaps- og miljødata i fokus.

25. mai 2022
God stemning i salen under landsmøtet 19. mai i Brummundal. Foto: Kjell Jørgen Holbye

Norsk Kommunalteknisk Forening

Nye styrer og ny strategi

Det var et begivenhetsrikt NKFs landsmøte som gikk av stabelen på Wood hotell i Brumunddal den 19. mai. Landsmøtet valgte ny leder for hovedstyret, opprettet en ny fagavdeling i NKF og vedtok ny strategi.

23. mai 2022
NKF_Digital

NKF digital

Har du lyst å lede utviklingen av digitale løsninger til kommunesektoren

Vi du jobbe sammen med oss? NKF digital er en ny avdeling som opererer på tvers av alle de kommunaltekniske fagområdene. Som fagleder i NKF digital vil du lede våre satsning på digitalisering av våre tjenester og utvikling av nye verktøy for å oppfylle visjonen og strategien til NKF som medlemsorganisasjon.

23. mai 2022