Lene Hollseter

NKF digital

Bærekraft eller brenne inne med all kunnskapen?

Tar vi som forvaltere av fellesskapets verdier og fagtekniske tjenester vårt ansvar på alvor, ved å være gode kommunikatører? Eller brenner vi inne med all kunnskapen? Det er mye bærekraft i godt vedlikehold, og en nøkkel til suksess er kommunikasjon.

04. mai 2022
Hunden Kyrre ser på IK Bygg og lurer på hva som skjer

Norsk Kommunalteknisk Forening

Hva betyr det å være digital når du jobber med tekniske tjenester?

– Jeg ble født da datamaskiner ikke fantes, sier teknologinerden Kirsti Kierulf i denne kronikken, der hun peker på tre trender å merke seg.

29. april 2022
Styrerom

Norsk Kommunalteknisk Forening

Landsmøte 2022 (NKF)

Torsdag 19. mai 2022 skal Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF) avholde landsmøte. Alle medlemmer er invitert til å delta digitalt og har stemmerett.

27. april 2022
Kirsiti Kierulf 2021

Påskehilsen fra NKF

Nå er påsken rett rundt hjørnet. Vi i NKF håper du får en fin påskeferie og får ladet batteriene til en hektisk kommunehverdag.

08. april 2022
NKF_med undertekst

NKFs strategiarbeid – last ned strategidokumentet og se presentasjonen

Tirsdag 22. mars gjennomførte NKF innspillsmøte i forbindelse med arbeidet med ny strategi. Nedenfor kan du laste ned forslaget til strategidomument og se Kirsti Kierulfs presentasjon. 12. april er siste frist for å komme med innspill.

22. mars 2022
NKF_med undertekst

Invitasjon til åpent møte

Vi trenger ditt strategi-innspill

NKFs hovedstyre, fagstyrene og medlemmene ellers har det siste året arbeidet med å utvikle og revidere NKF strategiske plan. Nå trenger vi ditt siste bidrag før strategien skal behandles og vedtas på landsmøtet den 19. mai 2022.

10. mars 2022
NKF Grafisk profil.indd

Velkommen til digitalt landsmøte

I tråd med vedtektenes § 6 er landsmøtet NKFs høyeste organ. NKFs landsmøte foregår 19. mai kl. 11.00–13.00 på Wood hotell i Brummundal (Mjøstårnet). Alle medlemmer er velkommen til å delta digitalt.

10. mars 2022
Komtekpodden_Logo

NKF lanserer podcast

I dag, på selveste kvinnedagen, lanserer NKF sin nye podcast – KomtekPodden. Første episode er tilgjengelig nå.

08. mars 2022
SoMe_PW22_NKF

Digitalisering av offentlig sektor

Velkommen til Publicworld

Onsdag 2. mars går årets Publicworld av stabelen på Oslo kongressenter. NKF er samarbeidspartner med arrangøren Computerworld, og inviterer alle med interesse for digitalisering av offentlig sektor til konferansen – med gratis inngang.

25. februar 2022
Bjørn Erik Thon er påtroppende likestillings- og diskrimineringsombud.

Refleksjoner over personvern

Tanker ved reisens slutt

Av Bjørn Erik Thon

I de 12 årene jeg har vært direktør i Datatilsynet har personvernet endret seg dramatisk. Fra å være et spørsmål for litt spesielt interesserte, er personvern i dag noe alle må forhold seg til. Jeg vil peke på fire drivere som har gitt personvern sin velfortjente plass i samfunnet vårt.

18. februar 2022