Global water shortage, conceptual computer artwork.

Global water shortage, conceptual computer artwork.

Medlemsoppfordring:

KS søker norsk kommune til internasjonalt prosjekt - fjernmåling vann/strøm

Er din kommune gode på fjernavlesning av vann og eller strøm? Bli med på spennende internasjonalt prosjekt. Ta kontakt snarest!

Vi trenger hjelp fra en norsk kommune som har god erfaring med fjernavlesning av vann og eller strøm. Del av deres erfaring til kolleger i Polen.

 

 

KS er partnere i et EØS-prosjekt hvor 10 kommuner i Polen har vunnet en konkurranse for å utvikle et konsept innen fornybar energi og energieffektivisering.

 

I prosjektet skal de polske kommunene som er valgt ut ha et samarbeid med norske kommuner, som skal bistå i utviklingen av konseptet, med tanke på realisering på et senere tidspunkt.

 

De norske partnerne skal bidra med å ta imot en gruppe fra Polen på et lite studiebesøk, og det vil være mulig å ta et studiebesøk i Polen. Alt er finansiert over prosjektmidlene, inkludert timene som legges i arbeidet.  

 

Den polske kommunen vil også kunne be om råd i prosessen med konseptutviklingen, men ikke på et forretningsmessig grunnlag. Det er mer en bistand til å hjelpe konseptet videre mot realisering. Med andre ord: elve realiseringen ligger utenfor dette prosjektet.

 

Les mer om EØS-prosjektet her: http://www.razemdlaklimatu.eu/en/o-projekcie

 

Pałecznica er en liten kommune i det sørlige Polen, med 3700 innbyggere. De ønsker å være en pionér i Polen angående fjernavlesning av strøm og vann.

 

 

NKF anbefaler på det sterkeste å bli med på dette prosjektet, og oppfordrer våre medlemmer på det sterkeste til å ta kontakt med ansvarlig i KS for mer informasjon:

 

Kontaktinformasjon:

 

Niklas Kalvø Tessem
Rådgiver, Internasjonale prosjekter  Adviser International Projects

E-post    E-mail:            niklas.tessem@ks.no

Mobil     Cellular:           (+47) 91 57 10 46

Kontor   Office:    (+47) 24 13 29 25