BIM data illustrasjon

Seminar/webinar 8. juni

Er vi godt nok forberedt?

Adm. dir. i NKF Kirsti Kierulf blir med på samlingen til BIM Verdi 8. juni. Seminaret vil ta for seg om vi er godt nok forberedt til å gå fremtiden imøte  og om vi jobber med en praktisk nok tilnærming og har egenskaps- og miljødata i fokus.

25. mai 2022
God stemning i salen under landsmøtet 19. mai i Brummundal. Foto: Kjell Jørgen Holbye

Norsk Kommunalteknisk Forening

Nye styrer og ny strategi

Det var et begivenhetsrikt NKFs landsmøte som gikk av stabelen på Wood hotell i Brumunddal den 19. mai. Landsmøtet valgte ny leder for hovedstyret, opprettet en ny fagavdeling i NKF og vedtok ny strategi.

23. mai 2022
NKF_Digital

NKF digital

Har du lyst å lede utviklingen av digitale løsninger til kommunesektoren

Vi du jobbe sammen med oss? NKF digital er en ny avdeling som opererer på tvers av alle de kommunaltekniske fagområdene. Som fagleder i NKF digital vil du lede våre satsning på digitalisering av våre tjenester og utvikling av nye verktøy for å oppfylle visjonen og strategien til NKF som medlemsorganisasjon.

23. mai 2022
Lene Hollseter

NKF digital

Bærekraft eller brenne inne med all kunnskapen?

Tar vi som forvaltere av fellesskapets verdier og fagtekniske tjenester vårt ansvar på alvor, ved å være gode kommunikatører? Eller brenner vi inne med all kunnskapen? Det er mye bærekraft i godt vedlikehold, og en nøkkel til suksess er kommunikasjon.

04. mai 2022
Kirsiti Kierulf 2021

Påskehilsen fra NKF

Nå er påsken rett rundt hjørnet. Vi i NKF håper du får en fin påskeferie og får ladet batteriene til en hektisk kommunehverdag.

08. april 2022
NKF_med undertekst

NKFs strategiarbeid – last ned strategidokumentet og se presentasjonen

Tirsdag 22. mars gjennomførte NKF innspillsmøte i forbindelse med arbeidet med ny strategi. Nedenfor kan du laste ned forslaget til strategidomument og se Kirsti Kierulfs presentasjon. 12. april er siste frist for å komme med innspill.

22. mars 2022
NKF_med undertekst

Invitasjon til åpent møte

Vi trenger ditt strategi-innspill

NKFs hovedstyre, fagstyrene og medlemmene ellers har det siste året arbeidet med å utvikle og revidere NKF strategiske plan. Nå trenger vi ditt siste bidrag før strategien skal behandles og vedtas på landsmøtet den 19. mai 2022.

10. mars 2022
SoMe_PW22_NKF

Digitalisering av offentlig sektor

Velkommen til Publicworld

Onsdag 2. mars går årets Publicworld av stabelen på Oslo kongressenter. NKF er samarbeidspartner med arrangøren Computerworld, og inviterer alle med interesse for digitalisering av offentlig sektor til konferansen – med gratis inngang.

25. februar 2022
– Kommunene er i førstelinja i møte med konsekvensene av klimaendringene, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide. Foto: Cecilie B. Stueland.

Ny strategi for å møte klimaendringene

Regjeringen vil styrke klimaberedskapen og setter i gang et arbeid med ny strategi for klimatilpasning. Arbeidet med den nye strategien for klimatilpasning vil skje i form av en stortingsmelding.

25. februar 2022
Festival 2023

NKF Festival 2023

Festivalsatsing fra NKF våren 2023

– Våren 2023 planlegger NKF det største arrangementet i foreningens historie, forteller Kirsti Kierulf.

24. februar 2022